Banda de alergare electrica Techfit 4RUN pret si specificatii tehnice

     Banda de alergare electrica Techfit 4RUN este o solutie perfecta pentru a efectua antrenamente usoare sau intense chiar si intr-o locuinta de dimensiuni reduse, fiind pliabila si usor de depozitat. Alergatul in aer liber aduce cele mai mari satisfactii, dar este extrem de dificil de realizat in zilele ploioase sau cele geroase de iarna. Daca ai experimentat placerea alergatului si ai devenit dependent, alergatul devine un stil de viata si un mod ideal de a te elibera de stres, iar in timp iti mentii forma fizica excelenta.

     Banda de alergare electrica Techfit 4RUN este dotata cu un motor de putere mare de pana la 2.0 CP care ii imprima acesteia o viteza variabila de pana la 16 Km/h. Suprafata de alergare de  125 x 45 cm ofera o aderenta buna la miscare iar in cazul in care apar accidente si te dezechilibrezi, aceasta detine un sistem electronic cu oprire automata. 

       Pentru utilizatorii avansati care vor sa experimenteze un alt grad de dificultate, banda de alergat este prevazuta cu 12 nivele de inclinare. Sistemul de amortizare al benzii absoarbe eficient socurile produse sub actiunea greutatii tale. Masa corporala maxima admisa este de 130 Kg.

Banda de alergare electrica Techfit 4RUN

      Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern va afisa pana la 7 functii: Timp, Viteza, Distanta, Calorii, Puls, Inclinare, Body Fat Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord. Programele de lucru, 15 la numar acopera un numar de exercitii bazat pe gradul de experienta proprie, pentru nivel incepator, intermediar, avansat si expert. Vei putea experimenta exercitii din aria fitness, alergare sau mers. 

       Sistemul de amortizare socuri ii asigura o functionare usoara si silentioasa iar in cazul in care doresti sa ascultii muzica preferata poti conecta un dispozitiv extern telefon sau mp3, muzica fiind redata prin intermediul celor difuzoare stereo frontale pozitionate langa panoul de comanda. Partea superioara cuprinde taste rapide pentru cresterea sau scaderea vitezei, butoane pentru setare nivel de inclinatie, butoane de selectie pentru diverse caracteristici de performanta ale exercitiilor fizice, si activare functie MP3. 

       Suprafata de alergare (covorul rulant) ofera o zona sigura pentru executarea in conditii bune a exercitiilor. Dupa fiecare sesiune de exercitii banda de alergare se poate plia, astfel incat in timpul depozitarii sa nu ocupe un spatiu foarte mare. In plus pentru a fi mutata cu usurita dintr-o camera in alta aceasta este prevazuta si cu roti de deplasare.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti o viata sanatoasa alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Banda de alergare electrica Techfit 4RUN