Laptop ASUS A541UA-GO1708 pret si specificatii tehnice

       ASUS A541UA-GO1708 este alegerea perfecta pentru oricine isi doreste o solutie de calcul portabila la un pret accesibil, un laptop care va oferi satisfactie in utilizare ori de cate ori vei apela la el. Nu este un model care sa exceleze la nivel de performanta atunci cand vine vorba de aplicatii complexe, dar in cazul unei folosiri de baza, care va cuprinde navigare online, redare continut media si pachete Office, acesta se va descurca de minune. 

       Laptopul are o structura solida, impresioneaza si la aspect, culorile in contrast dintre maro deschis pentru suprafata de la interior si un gri metalizat pentru capacul de la exterior fiind de un real succes. Tastele sunt bne reprezentate in spatiu prin alegera unuei suprafete pe care se poate diferentia foarte usor fiecare buton, pentru o precizie cat mai buna la tehnoredactare. Zona de touch, este pozitionata usor spre stanga, ofera un raspuns rapid de la prima atingere.

      Display-ul se incadreaza in dimensiunile standard de 15.6 inchi, suporta rezolutii HD si ofera un unghi de vizibilitate larg de pana la 178 de grade. Caracteristica speciala Glare impiedica aparitia fenomenului de stralucire oferind astfel imagini clare chiar si in conditii de luminozitate ridicata.

      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Core i3 7100U cu 2 nuclee, tactat la frecventa nominala de 2.4 Ghz. Alte aspecte care trebuiesc luate in seama sunt memoria de 4 Gb, placa video integrata Intel Graphics 400 dar si spatiul de stocare care este reprezentat de un HDD de 500 Gb. 

      ASUS A541UA-GO1708 nu va da un randament foarte bun in ceea ce priveste jocurile video, placa video integrata fiiind una destul de slaba. Vei putea totusi rula unele variante de jocuri de acum 4-5 ani in conditii optime dar fara prea multe sanse in ceea ce priveste jocuri de ultima generatie.

      Acumulatorul Li-On de capacitate 3 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. Nu vei avea nici probleme din punct de vedere al portabilitatii, deoarece acesta cantareste aproximativ 2 Kg.

      Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 100 Mb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 1 port USB 3.0 si unul USB 2.0, HDMI si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

      Noua interfata reversibila USB Tip-C usureaza semnificativ conectarea dispozitivelor periferice oferind astfel acces la viteze de transfer USB 3.1 Gen 1 foarte ridicate, de pana la 5 Gbit/s, astfel incat transferul unui film cu dimensiunile de 2 GB sa dureze mai putin de 2 secunde.

Recomandare:   

      Laptopul ASUS A541UA-GO1708 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Laptop ASUS A541UA-GO1708 cu procesor Intel® Core™ i3-7100U 2.40 GHz, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel HD Graphics, Endless OS, Chocolate Black