Televizor LED Finlux Smart Tv 32FLYR277S pret si specificatii tehnice

        Finlux Smart Tv 32FLYR277S face parte din noua generatie de televizoare, un model 2017 care beneficaza de un ecran de dimensiuni medii, 80 cm, pentru care pretul nu va fi o problema, acesta fiind destul de accesibil. Pretul reflecta intradevar apartenenta sa, tara de origine fiind Romania, iar asta deoarece nu sunt incluse taxe vamale sau alte adaosuri care vin din publicitate. Modul de operare este relativ simplu, meniul de navigare incluzand optiuni intuitive care sunt traduse in limba romana, astfel incat orice utilizator sa il poate folosi. De la distanta poate fi controlat cu usurinta datorita telecomanzii incluse care are o arie de semnal de pana la 7-8 metri.  

       Pentru cei care sunt obisnuiti sa nu fie deconectati de la tehnologie, internet si zona de retele sociale, televizorul beneficiaza si de interfata Smart, zona de unde poti accesa numeroase aplicatii de streaming video, navigare online, Youtube, Facebook, etc. Transferul din zona Tv in zona Smart se face relativ repede, iar pentru acest lucru vei folos butonul magic central de pe telecomanda

        Imi place si faptul ca este destul de subtire, materialele sunt de calitate, la fel si finisajele, intr-un cuvant nu iti poti dori ceva mai bun de atat pentru pretul acesta. Cele doua picioruse dispuse in mod simetric ii vor oferi acestuia o stabilitate foarte buna indiferent de zona unde alegi sa il pozitionezi. Ramele care inconjoara ecranul sunt aproape insesizabile, asta daca il privesti de la distanta, efectul fiind unul foarte interesant si iti va da impresia de ecran mult mai mare.

        Ecranul de 80 cm HD ofera o buna perspectiva a culorilor, imaginile sunt clare, bine definite sub aspect contrast si cromatica, chiar si in cazul in care il privesti din unghi.  Alte detalii mai amanuntite care fac referire la calitatea transmisiei sunt contrastul nativ de 3000:1, timpul de raspuns de 6.5 ms, si luminozitatea de 300 cd/mp. Unghiul de vizibilitate este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. Fluxul continuu al imaginilor va fi influentat si de aspectul timpului de raspuns, 6.5 ms, fiind o valoare destul de buna in conditiile in care doresti sa ai parte de imagini care sa se succeada rapid, si sa nu iei in calcul astfel pierdere de informatie.

       Tunnerul de tip DVB-T/C permite receptia tuturor posturilor din analogic si digital, respectand standardele europene de receptie in viguare. 

      Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo format din doua difuzoare de 2 x 6 W care ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate. 

       Televizorul Finlux Smart Tv 32FLYR277S este deasemenea dotat cu un player media incorporat care poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 2 porturi HDMI, iesire audio, slot CI+, USB 2.0, VGA, SCART, si cablu coaxial. Slotul CI+ este si el prezent. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 48 W.  Pentru conectarea la internet vei putea folosi retelele wireless disponibile din casa.

      Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Odata ce il primesti, televizorul poate fi instalat fie in zona peretelui, in acest caz nemaifiind nevoie de piciorusele de sustinere sau normal, lucru care impune fixarea celor doua picioruse de sustinere.

Recomandare:    

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Garantia oferita de producator este de 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

 

Televizor SMART LED 81cm Finlux