Review – Televizor LED Vivax Imago Smart Android, 81 cm, 32″, LED TV-32LE74SM

       Vivax Imago Smart Android LED TV-32LE74SM este un televizor de 32 inchi, care beneficiaza de interfata Smart cu sistem operare Android, un model care este disponibil pentru a fi achizitionat la un pret destul de accesibil. Ca o comparatie fata de alte modele cu acelasi sistem de operare, cei de la Vivax reusesc sa integreze acest sistem de operare Android pe un ecran HD de 81 cm, peste care s-a optimizat si partea de utilizare, si aici vorbim de o interfata costumizabila proprie peste sistemul de operare Android. Astea inseamna mai multe resurse disponibile, eficienta in ceea ce priveste rapiditatea actiunilor utilizator si un timp de raspuns bun la stimuli. 

        Android 4.4 KitKat ruleaza chiar neasteptat de bine pe aceasta platforma, la care participa un procesor cu 4 nuclee de tip Quad Core, pentru asigurarea continuitatii fuluxului de date in mod rapid. Accesul se face aproape instantaneu, zona de trasfer de la teevizor in interfata facandu-se cu ajutorul telecomanzii din dotare. 

       Designul simplu si modern al noului televizor LED Vivax Imago Smart Android LED TV-32LE74SM il va face sa fie imediat remarcat in interiorul casei tale, un dispozitiv multimedia care Slim care poseda o rama ingusta de culoare neagra care inconjoara tot ecranul fara sa ocupe spatiu important din suprafata sa. 

      Ecranul de 81 cm ofera o buna perspectiva a culorilor, imaginile sunt clare, bine definite sub aspect contrast si cromatica, chiar si in cazul in care il privesti din unghi.  Alte detalii mai amanuntite care fac referire la calitatea transmisiei sunt contrastul nativ de 1400:1, timpul de raspuns de 5 ms, si luminozitatea de 240 cd/mp. Unghiul de vizibilitate este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. Fluxul continuu al imaginilor va fi influentat si de aspectul timpului de raspuns, 6.5 ms, fiind o valoare destul de buna in conditiile in care doresti sa ai parte de imagini care sa se succeada rapid, si sa nu iei in calcul astfel pierdere de informatie.

       Tunnerul de tip DVB-T/C permite receptia tuturor posturilor din analogic si digital, respectand standardele europene de receptie in viguare. 

      Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo format din doua difuzoare de 2 x 10 W care ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate. 

      Televizorul Vivax Imago Smart Android LED TV-32LE74SM este deasemenea dotat cu un player media incorporat care poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 2 porturi HDMI, iesire audio, slot CI+, 3 porturi USB 2.0, VGA, SCART, si cablu coaxial. Slotul CI+ este si el prezent. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 48 W.  

       Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Pentru aplicatiile si partea de soft care se poate instala pe acesta, este nevoie sa iti faci un cont valid in Google Play, zona de unde poti descarca numeroase solutii de lucru compatibile cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Recomandare:    

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Garantia oferita de producator este de 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

 

Televizor LED Vivax Imago Smart Android, 81 cm, 32", LED TV-32LE74SM, HD Ready, Wi-Fi, Clasa A

Lasă un comentariu