Bicicleta Fitness Ergometrica inSPORTline Klegan pret si specificatii tehnice

     Bicicleta Fitness Ergometrica inSPORTline Klegan este ideala pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru toata grupa de muschi ai corpului uman care sunt pusi in miscare simultan si va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. 
     Bicicleta Fitness Ergometrica inSPORTline Klegan este un aparat care imbina avantajele alergatului cu cele ale ciclismului ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model de culoare negru/violet cu dimensiunile de: (L, l, H)cm 88 x 50 x 132 are o greutate de numai 28 Kg si nu ocupa mult loc. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant cu curea reglabila care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului.Bicicleta Magnetica inSPORTline Klegan     Distanta dintre pedale este de 22 cm. Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manere cu conectare la computerul bicicletei. inSPORTline Klegan include o pereche de brate fixe reglabile in mai multe pozitii, pentru a obtine un antrenament mai stabil.Bicicleta Magnetica inSPORTline Klegan     Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 130 Kg. Saua de la acest model are in dotare un sistem de ajustare pe verticala si pe orizontala in functie de inaltimea admisa de maxim 200 cm.Bicicleta Magnetica inSPORTline Klegan     Modelul este echipat in plus cu roti pentru transport si manipulare usoara si cu suport pentru bidon. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu 3 actionari pentru functiile – SET, MODE si RESET, cu display LCD, care afiseaza informatii cu scanare la timp, viteza, calorii, distanta si ritm cardiac.Bicicleta Magnetica inSPORTline Klegan     Panoul de comanda este echipat in plus si cu suport pentru tableta, telefon sau reviste. Computerul din dotare cu tastatura avand membrana rezistenta la umezeala, este programat manual avand ca sursa de energie bateri tip AAA. inSPORTline Klegan functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are un sistem de frânare controlat manual cu 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare. Sistemul poate fi accesat de variatorul Tension Control de pe ghidon, fara a opri antrenamentul.

     Acest model foloseste un dispozitiv mecanic, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 35 cm, cu o greutate de 6 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante si cu dispozitive de planeitate ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului.Bicicleta Magnetica inSPORTline Klegan     Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe saua bicicletei; Ajustati inaltimea sei in functie de inaltimea dumneavoastra; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Bicicleta Magnetica inSPORTline Klegan