Pachet Aparat de aer conditionat Zass ZAC 18/ILN Inverter cu consola Zass ZACB01 pret si specificatii tehnice

     Daca in prezent este mai racoare, se stie ca vor urma si zile toride de nesuportat ce insotesc lunile de vara din zona noastra. Omul prevazator se pregateste din timp pentru aceasta perioada pentru a nu avea surprize neplacute. Util în acest caz este achizitia unui aparat de aer condiționat care să ne asigure condiții pentru a avea o vară cât mai plăcută. Astazi va prezint un model foarte convenabil atat ca pret dar si ca functii, fiind vorba despre modelul ZAC 18/ILN, produs de ZASS, o companie germana fondata in Germania in anul 1982 si devenita lider mondial in prezent.

     Aparat ZASS ZAC 18/ILN cu temperatura de lucru in limitele -15 / +46° C din punct de vedere al designului de un alb pur se prezinta echipat cu un display discret în mijlocul unitati interioare, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Telecomanda cu functia HOLD blocheaza/deblocheaza tastatura avand un display tip LED unde sunt indicate toate setarile facute, iar butoanele prezente sunt foarte intuitive. Acest model foloseste un compresor Hitachi-Hightech, adica un compresor japonez de calitate, facut sa tina o viata intreaga. Avand o capacitate de racire/incalzire de 18.000 BTU acest aparat este perfect pentru un apartament cu 1 sau chiar 2 camere cu o suprafata de 28 – 34 mp.

     Acest model la racire acesta se incadreaza in clasa energetica A++ cu un consum nom/min/max de 1.600(4202100) W/h, iar la incalzire are clasa energetica A+ cu un consum nom/min/max de 1400 (410 – 2150) W/h. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, cu un consum de sezon anual de 285 kWh/an la racire si de 1470 kWh/an, cu afisare pe displey-ul aparatului si telecomanda. 

      Tehnologia Inverter, cu care este dotat aparatul presupune un consum redus de energie, îmbunătăţind totodată confortul în momentul utilizării. Mai exact de îndată ce se ajunge la temperatura dorită, compresorul continuă să funcționeze, dar cu un consum redus la maxim. În felul acesta temperatura din cameră va rămâne constantă. ZAC 18/ILN fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, unitatea de interior a aparatului de aer conditionat produce un zgomot secvential de (52, 56)dB.

     Compresorul cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul este capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Zass ZAC18/ILN, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Mai pe intelesul tuturor adica, la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce în incapere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce în incapere 4 KW in cursul unui sezon.

    Elementul de filtrare ale acestui aparat de foarte buna calitate este format dintr-un filtru de praf si carbon activ necesar pentru neutralizarea bacteriilor, virusilor, alergenilor si mirosurilor neplacute. Acţiunea sistemului său de filtrare securizat este îmbunătăţit, în plus, de proprietăţile ionilor negativi emişi ce sterilizeaza atat aerul care circula prin echipamentele de climatizare dar si substantele daunatoare din spatiul respectiv. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald). 

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare, ZAC 18/ILN ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. 

     Functia de incalzire  Încălzirea se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 2 trepte cu un debit maxim de 850 mc,fara sa-i modifice temperatura. In plus cu functia FAN SPEED este selectata automat viteza de ventilare, asigurand diferente minime ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii. 

     Functia SWING selectarea modului de baleiere al aerului emis de unitatea interioara (natural, baleiere sau fixat pe o anumita directie), impreuna cu FAN SPEED ce selectearza viteza de ventilare.

     Functia de dezumificare cu modul DRY isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1,86 l/h condens. 

     Functia Dezghetare inteligenta aceasta optiune permite reducerea timpului necesar dezghetarii pentru optimizarea functiei incalzire. Procesul de dezghetare automata incepe doar atunci cand este nevoie de aceasta, economisind in acest fel timp pretios pentru incalzire si totodata economisind energie electrica.

      Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, asigurându-vă un somn plăcut şi odihnitor.

     Auto Cleaning interiorul aparatului de aer conditionat este intretinut prin uscarea schimbatorului de caldura, imediat după oprire pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor și mucegaiurilor, reducând semnificativ mirosul și necesitatea curățării aparatului.

      In plus programul HOLD permite blocarea comenzilor de pe telecomanda pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce aparatul este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Unitatea interioara cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 785 x 200 x 270) mm, iar cea exterioara are o greutate de 28 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 495 x 270 x 650. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Pachetul contine cele doua unitatii ale modelului ZAC 18/ILN, telecomanda si Kit pentru instalare si consola Zass ZACB01. 

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de  aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online:  Vezi noul pret actualizat

Pachet Aparat de aer conditionat Zass ZAC 18/ILN Inverter, 18000 BTU, Kit de instalare inclus (4 ml), Clasa racire A++, Clasa incalzire A+, Temperatura de lucru -15/+46 °C, cu consola Zass ZACB01