Aparat de aer conditionat, MIDEA MS12FU-24HRFN1 pret si specificatii tehnice

     O instalatie de aer condiționat, folosita în timpul verii, este benefica pentru persoanele care sufera cu probleme de inima sau alte boli asociate. Acest model este un aparat de aer conditionat de generatie noua, ce dispune de cele mai noi tehnologii existente la ora actuala pentru un astfel de produs. Un astfel de sistem poate duce la prevenirea crizelor de astm, alergiilor si bolilor respiratorii asociate poluarii. Modelul MIDEA MS12FU-24HRFN1 poate functiona in mediu tropical la +50° C, face parte din aceasta categorie. MIDEA MS12FU-24HRFN1 model 2016 atrage foarte mult atentia prin designul foarte elegant, pe fond alb, astfel incat sa se potriveasca oricarei incaperi, indiferent de culoarea peretilor. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la racire/incalzire cu cel mai mic consum posibil. Midea este un aparat de capacitate mare ultra-modern si econom cu telecomanda si ecran de tip LCD, ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire/incalzire de 24000 BTU fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 55 mp. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A++, cu un consum nom/min/max 2502 (240, 3030) W/h la racire si clasa A+ cu un consum nom/min/max 2282 (260, 3140) W/h la incalzire. In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,3 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire.

     Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Midea, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, introduce în încăpere „frig” de 6,3 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, introduce în încăpere 4 KW.

    Compresorul GMCC din unitatea exterioara a aparatului de aer conditionat marca MIDEA INVERTER este unul stabil, cu eficienta inalta, schimbator de caldura este de inalta eficienta mai mare, cu sistem de conducte optimizat. Valva de expansiune electronica de inalta eficienta, ce controleaza fluxul de refrigerant este mult mai precisa. Ventilatorul axial are un design oprimizat cu diametru mai mare decat cele obisnuite, pentru o mai buna distribuire a aerului ventilat. Aparatul dispune deasemenea si de tehnologia Inverter, fapt ceea ce il plaseaza in categoria produselor cu un consum redus de energie si o eficienta foarte buna. Cu ajutorul tehnologiei Inverter se poate controla viteza compresorului pentru a ajusta racirea sau incalzirea. Cand temperatura interioara ajunge la nivelul setat, compresorul continua sa functioneze, dar la viteza redusa pentru mentinea temperaturii setate. Astfel se economiseste energie, in comparatie cu modelele conventionale, iar temperatura setata poate fi atinsa mult mai repede. Acest model este silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Unitatea interioara a aparatului de aer conditionat marca MIDEA INVERTER are orificiile de absorbite si evacuare ale aerului ventilat largite precum si ventilatorul (turbina) este construit in asa fel incat sa ofere un schimb mai bun de caldura si un volum mai mare de aer. Compresorul unitatii externe rezista la fuctuatiile de tensiune ale retelei electrice pe o plaje de la 134 de volti pana la maxim 264 de volti fara sa afecteze aparatul. Zgomotul produs pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de ventilare ale unitatii interioare, ajunge de la 31 la 43 dB, o valoare insuficienta pentru a putea produce un disconfort acustic. Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%. Instalatia de filtrare aer include filtru pentru praf si polen dar si filtru suplimentar cu densitate mare Cold Catalyst ce elimina mirosurile, gazele nocive, precum si compusii organici volatili.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Midea, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia I Feel”, senzorul incorporat in telecomanda simte temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare. Cu ajutorul acestei aplicatii, veti putea beneficia de o temperatura precisa si confortabila in incapere.

      Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +30°C.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte cu un debit de la 650 la 960 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de Dezumidificare  isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala cu o cantitate de 2,4 l/h condens.

     Functia Turbo de ventilare, aparatul de aer conditionat va mari capacitatea de racire, facand astfel ca incaperea sa ajunga la temperatura dorita in cel mai scurt timp.

     Auto Clean: Aceasta functie se face automat si ajuta la distrugerea bacteriilor, aerul devenind proaspat si curat.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura setata va creste automat cu 1°C la fiecare 60 minute, pentru a atinge o crestere de 2°C in primele 120 minute de functionare.

     Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerantAtunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific in interior, unitatea va arata codul de eroare ” CE ” si se va opri in mod automat.

     Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.  Tehnologia inteligenta a aparatului de climatizare Midea face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W in standby, conducand la o economie de energie de 80%.

     Unitatea interioara cantareste 12 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 1045 x 315 x 235, iar cea exterioara are o greutate de 48,4 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 845 x 315 x 363 Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret.

Aparat de aer conditionat, MIDEA MS12FU-24HRFN1, INVERTER, 24000 BTU, Clasa A ++, detectare scapare agent frigorific, autodiagnoza, buton Turbo, 1 W Standby, mod sleep, auto restart,Alb

 

 

Lasă un comentariu