Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR70211 pret si specificatii tehnice

     Masina de spalat rufe 6th Sense Supreme Care Whirlpool FSCR70211 are o capacitatea de incarcare mare de 7 Kg, are un design modern, dispune de un panou cu control electronic dotat cu un ecran mare LED. Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un ecran mare central Big Touch LED cu control Full Touch, avand urmatoarele functii: afisare timp ramas, selectare centrifugare etc. In dreptul actionari touch control de selectie se afiseaza pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor putem face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. Display-ul elegant ii ofera utilizatorului informatii cu privire la temperatura apei si viteza de centrifugare, astfel incat acesta sa poata fi la curent cu toate detaliile importante legate de ciclul spalarii. Este una dintre cele mai explicite masini de spalat performante. Sertarul cu 3 compartimente pentru detergent solid si lichid, se afla in partea stanga a aparatului. In plus acest model fiind o masina inteligenta este dotat si cu sistem de recomandare dozare detergent pentru fiecare program de spalare. Acest sistem genereaza importante economii de detergent anual fara sa fie afectata eficienta de spalare. Masina este suficient de ingusta pentru a fi incadrata in spatiile mici din baie sau bucatarie, avand (I x L x A cm) 85 x 59,5 x 61 si o greutate de 70 Kg. Avem de-a face cu o masina de spalat economica si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ la spalare si clasa B la centrifugare. Whirlpool, este echipata cu un motor invertor dinamic ce teoretic este imposibil de uzat, transmisia facandu-se prin camp electromagnetic. Acest motor are posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 1200 rot/min) elimina socul mecanic si de curent la pornire, concomitent cu asigurarea unui cuplu de pornire suficient de mare. In plus acest motor are posibilitatea frânării rapide; importante economii de energie electrică; protecţie suplimentară a motorului (termică, la sub şi supratensiune, punere la pământ, scurtcircuit, calare rotor etc). In timpul functionarii la sarcina partiala (30-45 Hz), eficienta motorului aparatului creste considerabil in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 53 dB la spalare si 75 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. 
     Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul este din otel inox cu o capacitate de 49 de litri, avand diametrul hubloului de 33 cm. Deschiderea hubloului se realizeaza la 172 de grade. Grila formata din cele 10 programe de spalare este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa. Acest model are un sistemul tehnologic 3D al tamburului ce asigura un control permanent a distributiei apei in interiorul rufelor si a modului in care acestea sunt spalate. Modul in care este proiectat tamburul limiteaza tangentialitatea excesiva a rufelor de suprafata tamburului si palelete sunt si ele special proiectate pentru a facila o calitate superioara a spalarii. Suprafata tamburului este si ea tratata special antiscamosare, avand la baza un profil tip fagure. Tratarea antiscamosare care se poate vedea atat din modul in care este realizat tamburul dar si forma total diferita a paletelor, comparativ cu gamele anterioare se numeste Soft Move.
     In plus acest model fiind dotat cu tehnologia Wave Motion acorda o ingrijire speciala asupra rufelor puse la spalat. Aceasta tehnologie consta printr-un cumul de miscari specifice pe care tamburul le face in functie de fiecare program de spalare. Miscarile tamburului sunt personalizate in functie de incarcatura si de fiecare tip de tesatura pe care masina le detecteaza inca de la inceputul ciclului de spalare. Aceste miscari ale tamburului reprezinta o combinatie inteligenta intre urmatorii parametri: acceleratie, viteza, pauza, rotatii. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. Datorita sistemului automat de reglarea consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Acest model are prevazut o rezistenta electrica nichelata, cu 40% avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Design-ul special, al tamburului creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Whirlpool dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Totul se intampla datorita senzorilor instalati la interior capabili sa optimizeze profilul rotatiei si sa detecteze si sa previna incarcaturile neechilibrate. Datorita acestui lucru creste rezistenta de functionare in timp cu pana la 25 ani. 

     Tehnologia al 6-lea simt si tehnologia Zen fac ca aceasta masina de spalat sa fie cu adevarat unica. Prin tehnologia al 6-lea simt, masina de spalat este capabila sa evalueze greutatea rufelor introduse, astfel ca resursele sunt distribuite uniform si eficient. Tehnologia Al 6-lea Simt din dotarea masini este gândită să actioneze în trei pasi. Mai întâi aceasta detectează cantitatea de haine, urmând ca apoi să adapteze cantitatea de apă si să asigure un timp si un consum convenabile.

     Programele 6th Sense Coulors actioneaza in functie de culorile setate fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura: Culori Inchise – protejeaza negrul si culorile inchise de la decolorare, Culori Deschise– spala perfect orice culoare fara risc de transfer a culorilor intre rufe. Whirlpool este performanta chiar şi la o temperatura de spalare joasa. Masina genereaza economii de energie de pana la 40% (diferenta de consum de energie dintre programul de spalare bumbac la 60°C si spalare bumbac la 40°C).

     Tot din categoria inovatiilor atunci cand vorbim de Supreme Care al acestui model este si sistemul Fresh Care care este optiunea ce se poate activa de catre consumator, atunci cand nu suntem siguri la cat timp vom scoate rufele din masina de spalat la finele programului. Astfel indiferent ca intarziem sau nu cu extragerea rufelor din tambur, hainele isi vor pastra mirosul de “proaspat spalate’’. La aceste inovatii din dotarea acestui model se mai adauga si sistemul Precision Dose pentru o dozare optima a detergentului. Sistemul special Overflow protejeaza masina de spalat rufe impotriva inundatiilor neplacute, pe care nici o femeie nu le doreste de la o masina de spalat moderna. 

     Poti alege intre cele 10 programe predefinite pentru absolut toate tipurile de tesaturi, pentru o spalare cat mai eficienta: extra-clatire, prespalare, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc. Programele speciale ale masini Whirlpool sunt: Programul Super Rapid 30 min, ce se adreseaza rufelor foarte putin murdare, optimizand astfel nu doar timpul ci si resursele implicate la spalare: apa si energie electrica. Cu acest program de 30 minute pot fi utilizate la spalare doua temperaturi: 20 respectiv 30 de grade. Cantitatea de apa si energia consumata fiind stabilite in asociere cu tehnologia 6th Sense. Prespalarea este necesară numai pentru haine foarte murdare. Renunţand la prespalare economisiţi energie, apa, detergent şi timp. Spalare manuala acest program este dedicat pentru a spala hainele de lana/delicate care au etichete cu „a nu se spăla în maşina”, pentru care se recomanda spalarea manuală. Programul Mixt ce permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat. Program bumbac cu trei optiuni de temperatura (40°C, eco 60°C, 90°C) Sintetice rece la 60°C. Cu nr.1 Best Care de ingrijire de top pentru rufele tale delicate din tesaturi fine acest model are 2 optiuni de program, Matase (30°C)/Perdele. Ciclul Matase si Perdele face posibila spalarea la masina chiar si a articolelor cele mai delicate, cum ar fi matasea, vascoza si chiar lenjeria, cu incredere totala, neexistand riscul de distrugere a tesaturii. Miscarea delicata a tamburului si cantitatea mai mare de apa reduc frecarea fibrelor la minimum, asigurand rezultate impecabile. In faza finala urmeaza o clatire suplimentara pentru a asigura indepartarea tuturor urmelor de detergent.

     Tehnologia hydro thermal creşte proprietăţile izolante ale cuvei, păstrând constantă temperatura de spălare pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Astfel, este evitată dispersia căldurii, iar temperatura programului este controlată mai bine, contribuind la păstrarea intensităţii culorilor. Tehnologia Hydro thermal face posibilă adăugarea a 3 noi programe de spălare: albe, culori închise şi colorate, care nu numai că garantează cea mai bună performanţă de spălare, dar şi păstrează şi prelungesc intensitatea şi luminozitatea articolelor de îmbrăcăminte colorate. Timer-ul ii confera un grad ridicat de
autonomie acestui model, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp. La nivelul sigurantei si al functiilor, este dotata cu sistemul de sigurantă împotriva copiilor

    Masina Whirlpool are o clasa de eficienta energetica inalta A+++ si consum redus de resurse: 175 kWh/an si consum mediu anual de 9300 litri apa. Consumul de apa in program standard este de 43 l/ciclu si de energie in acelasi program de 0,78 kWh/ciclu. Toate aceste consumuri au fost calculate la 220 de cicluri de spalare la capacitate maxima in programul bumbac 60°C. Aceasta masina asigura un raport calitate pret foarte bun. 

Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR70211, 6th Sense, Supreme Care, 7 kg, 1200 RPM,Touch Control, Motor SenseInverter, Clasa A+++, 60 cm, Alb