Masina de spalat rufe Gorenje Simplicity WS62SY2B SLIM pret si specificatii tehnice

        Gorenje Simplicity WS62SY2B SLIM este una dintre cele mai frumoase masini de spalat prezente pe piata la cumparat, un model care ofera pe langa performante la cel mai inalt nivel si un design care ar face pe oricine invidios. Nu stiu acum cate masini de spalat ar mai avea titulatura aceasta, dar cel putin pe mine m-a cucerit cu noul look. Pretul? nici pe departe nu depaseste un buget normal, surprinzator pentru dotarile de care beneficiezi, fapt pentru care consider ca masina de spalat Gorenje Simplicity WS62SY2B SLIM merita toata atentia. 

       Masina de spalat rufe Gorenje nu ocupa foarte mult spatiu, acesta beneficiind de titulatura de dispozitiv Slim, care se va incadra perfect chiar si acolo unde spatiul este unul mai limitat, raportat la dimensiunile 85 x 60 x 44 cm. Masina de spalat este complet de culoare neagra, beneficiaza de o capacitate de stocare rufe de pana la 6 Kg cu o viteza de rotatie maxima de 1200 rpm. 

        Accesul la interior se face frontal, cuva de acces la interior avand diametrul optim pentru a introduce chiar si rufe mai voluminoase. In partea de sus centrala aceasta dispune de un panou de comanda modern, usor de utilizat, care va face apelul programelor de lucru, alimentarea cu detergent lichid sau granulat, partea de afisor – care indica timpul ramas pana la incheierea unui program de lucru si optiunile active.

        Masina de spalat Gorenje Simplicity WS62SY2B este foarte bine optimizata si din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A-30%. Consider un avantaj important de luat in seama asta daca iti doresti o masina de spalat economica dar si eficienta. 

       Din grila de programe poti selecta pana la 17 moduri de spalare in functie de tipul de tesatura al hainelor astfel: program bumbac, lana, sintetice, usor de calcat, delicate, intensiv, econmic, clatire intensa etc. Cu modul de spalare rapid puteti spala hainele in doar 17 minute, foarte utila aceasta functie in special atunci cand esti grabit sa pleci acasa. Deasemenea cu modul de functionare programare intarziata poti selecta timpii de pornire/oprire ca masina sa functioneze si sa se opreasca chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta. Masina de spalat va porni singura la ora stabilita de tine si isi va respecta programul si setarile facute de tine astfel incat rufele sa fie gata spalate atunci cand ajungi acasa. 

       Vei obtine rezultate bune la spalat chiar si cu programele de consum redus care folosesc apa la temperatura de 30-40 de grade. Sistemul de economisire detergent DSS previne pierderea detergentului atunci cand se face alimentarea cu apa. Pentru rufe sensibile, masina de spalat a fost dotata cu un asa anume sistem SensoCare, care ofera protectie desavarsita pentru materiale delicate, lucru de care se ocupa senzorii montati la interior dar si programele specializate in acest sens.

     Tehnologia UseLogic optimizeaza procesul de spalare economisind in acelasi timp energie si timp in executia programelor. Senzorii inteligenti montati la interior vor monitoriza in permanenta puritatea apei si cantitatea de spuma din masina de spalat si vor adauga cicluri de spalare suplimentare in cazul in care e absolut necesar.

      Alte functii inovatoare cu care masina de spalat Gorenje Simplicity WS62SY2B este dotata: detectare automata a cantitatii – sistem inteligent de detectie cantitate rufe care optimizeaza consmul de detergent si apa in functie de cantitate – sistem reglare consum – consumul energetic este optimizat in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva – filtru autocuratare – elimina rezidurile si urmele de detergent ce ar putea ramane in urma evacuarii apei din interior – sistem supraincalzire – sistem de avertizare in caz de suprasolicitare – sistem siguranta copii – blocheaza functiile panoului de comanda sistem autodiagnoza – detecteaza erorile care pot surveni in modul de programare si ofera solutii prin cod eroare care pot fi studiate in cartea tehnice Functie reset – revenire la parametrii setati din fabrica

      De remarcat este si faptul ca aceasta este foarte silentioasa in timpul functionarii avand un nivel al zgomotului de numai 56 dB.

Recomandare:

        Primesti garantie extinsa la 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici 

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Gorenje Simplicity WS62SY2B SLIM, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A-30%, Negru