Aparat de aer conditionat SB.FTX25J3-RX25K Inverter 9000 BTU pret si specificatii tehnice

     Modelul SB.FTX25J3-RX25K Inverter cu gama de operare +46°C-15°C, este produs de DAIKIN, o companie japoneza fondata in Japonia in anul 1924 in orasul Osaka si devenita lider mondial in prezent. Acest aparat este conceput si fabricat in Cehia de japonezi pentru a fi folosit pe parcursul intregului an avand atat functii de racire cat si functia de incalzire, fiind lansat pe piata romaneasca in anul 2016.

     Design-ul simplu a fost creat pentru a se potrivi cu orice interior modern. Culoarea alb mat oferă unităţii interioare un aspect proaspăt şi rafinat. Decupajele ascunse pentru conductele inferioare şi laterale vă garantează integrarea aparatului printre elementele de decorațiuni interioare. Acest aparat este echipat cu un display de tip LED în partea dreaptă, ce afișează programul folosit si temperatura setata. Telecomanda are un display tip LED unde va sunt indicate toate setarile facute iar butoanele prezente sunt foarte intuitive. Unitatea exterioare Daikin este echipata cu un schimbator de caldura tratat anticoroziv (cu aripioare albastre) ce asigura o rezistenta marita in cele mai aspre conditii meteo.

     Avand o capacitate de racire de nom/min/max 8530 (4436 – 10236) BTU si de incalzire de nom/min/max 9554 (4436 – 13648) BTU acest aparat este perfect pentru un apartament cu 1 sau 2 camere de 25 mp. Acest aparat se incadreaza in clasa energetica A++ cu un consum anual de 143 kWh/an la racire iar la incalzire clasa A+ cu un consum de 808 kWh/an. Consumul de energie electrica la modul racire este de nom/min/max 0,700/0,310/1,050 kW/h iar la modul incalzire este de nom/min/max 0,690/0,250/1,110 kW/h. Este un consum destul de mic pentru un aparat de aer conditionat iar acest lucru este posibil datorita tehnologiei Inverter cu care acesta este dotat. Tehnologia Inverter, presupune un consum redus de energie, îmbunătăţind totodată confortul în momentul utilizării. Mai exact de îndata ce se ajunge la temperatura dorita, compresorul continua sa functioneze, dar cu un consum redus la maxim. In felul acesta temperatura din camera va ramane constanta.

     In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,15 la racire si de 4,16 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflecta consumul real de energie al pompe de caldura SB.FTX25J3-RX25K, cu emisii de COmai scazute. Indicii SEER şi SCOP masoara consumul anual de energie si eficienta în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste doua valori iau în considerare fluctuatiile de temperatura si perioadele, in modul asteptare, pentru a furniza o indicatie clara si fiabilă a eficientei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de incalzire sau racire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adica la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce in incapere „frig” de 6,15 KW si „caldura” la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce in incapere 4,16 KW. SEER and SCOP | Olimpia Splendid     Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%. Acest model foloseste un compresor Daikin, adica un compresor de calitate, facut sa tina o viata intreaga. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveti de ce sa va faceti griji, acesta fiind un model destul de silenţios, unitatea interna produce un zgomot secvential de cele 4 trepte de ventilare de (22, 2633, 40) dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte.

     Elementul de filtrare cu autocuratire al acestui aparat de foarte buna calitate include 5 tehnici de tratare a aerului, cu impact extrem de redus asupra mediului si consum foarte redus de energie. Aerul este purificat prin trecerea filtrului de praf și polen, urmand ca filtrul fotocatalitic de purificare a aerului sa descompuna fumul de tigara si mirosurile de gatit. În etapa finala, filtrul Flash Streamer oferă aerului un tratament: ce descompune resturile posibile de formaldehidă, virusi și mucegaiuri. Durata de viata a filtrului este de 3 ani, daca este spalat la fiecare 6 luni. In plus modelul beneficiaza de un sistem de autocuratare activat automat după fiecare funcționare. Acesta consta in uscarea interiorului aparatului, in acest mod fiind eliminata aparatia mucegaiului. Aer purificat fara alergeni pe tot parcursul anului     Daikin permite reducerea suplimentara a consumului energiei electrice prin folosirea tehnologiei senzorului ochi inteligent pentru 2 zone, care ajuta la economisirea energiei prin detectarea prezentei umane in camera si activarea automata a modului economic. Atunci cand aparatul detecteaza ca incaperea este goala dupa 20 de minute, aparatul reduce nivelul de racire sau incalzire, mentinand totodata temperatura din camera la un nivel confortabil. Confortul superior oferit de acest model este creat prin intermediul tehnologiei ce permite ajustarea automata a fluxului de aer din camera, impiedicand directionarea acestuia catre persoanele prezente.OCHI INTELIGENT PENTRU ZONE MULTIPLE     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Timer-ul 24h cu programator saptamanal si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare, ce permite selectarea a pana la patru perioade de functionare diferite pe parcursul unei zile si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +18°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit de la (288, 360, 456, 552) mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

    Functia turbo răceşte sau încălzeşte rapid încăperea pentru asigurarea unui confort maxim. Cu functia de refulare 3D combina baleierea automata pe verticala si pe orizontala, pentru a circula un curent de aer cald/rece direct in zonele cele mai indepartate ale incaperi.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic, colectand 1 l/h condens.

     Functionarea silentioasa a unitatii interioare ce asigura confortul perfect in dormitoare deoarece somnul nu va fi deranjat de unitatea aflata in functiune.

     Functia de autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate.

     Cu Functia WiFi – Ready optional aparatul Daikin, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone. In ceace priveste montarea şi instalarea, sistemul de aer condiţionat are un traseu maxim pentru montare de 15/10 ml, o diferenta de nivel de 12 m, tevi pentru gaz cu un diametru de 9,52 mm si tevi pentru lichid de 6,35 mm.

     Unitatea interioara cantareste 7 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 770 x 198 x 283, iar cea exterioara are o greutate de 28 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 658 x 275 x 550. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Daikin FTX25J3-RX25K Inverter 9000 BTU, Clasa A++, Mod Confort, Mod Economic, Mod Putere, Timer, Filtru Titan Apatit