Aparat de aer conditionat LG ARTCOOL Gallery G12PK pret si specificatii tehnice

     LG Arcool Gallery prezentand modelul cu puterea de 12000 BHU. Unitatea de interior are un design ultra-modern si econom de culoare gri/negru ce prezinta un tablou cu imagine interschimbabila, cu telecomanda si ecran de tip LCD ce dispune de tehnologii avansate si poate functiona in mediu tropical la +46° C. Datorita sistem revolutionar creat de LG, echipamentul ARTCOOL permite schimbarea fotografiilor. Puteti cu usurinta sa modificati aspectul echipamentului de climatizare in functie de preferinte.     Capacitatea de racire si este de 13600 BTU, iar cea de incalzire este de 17000 BTU fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 25 – 35 mp

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A++, cu un consum nominal de 1060 W/h la racire si clasa A+ cu un consum nominal de 1100 W/h la incalzire. Consumul anual de energie la modul racire este de 241 kW/an, iar la modul incalzire este de 1648 kW/an. Acest model fiind un aparat performant detine tehnologia de Control activ de energie ce ne da posibilitatea de a alege nivelul de consum energetic pe care il dorim in functie de gradul de ocupare al incaperii si de aglomerare, printr-o simpla apasare de buton. LG detine si tehnologia baleere automata pe verticala si manuala pe orizontala. Aparatul dispune de tehnologia inverter, avand un compresor cu 13 viteze ce functioneaza gradual, obtinanduse o eficientizare de pana la 30-40% fata de clasicele compresoare, On/Off. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu design optimizat si diametru mare. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios.

     Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de la 27 la 39 dB. Compresorul cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul fiind capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 5,3 la racire si de 3,4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură LG, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor adică, la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce în încapere „frig” de 5,3 KW si „caldura” la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce in incapere 3,4 KW in decursul unui sezon. 

SEER and SCOP | Olimpia Splendid     Pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime aparatul LG este dotat cu un model avansat de sistem activ de filtrare ACF cu micro protectie avand un flux inalt de aer dar silentios. Filtrul HEPA este capabil pentru eliminarea din aer a particulelor până la 0,3 microni. Asa dimensiune mica are polenul, fumul, părul de animal, praful de mucegai si praful care pluteşte in aer. Suprafata filtrului este tratata cu o substanta care are rol antibacterii. Actiunea sistemului sau de filtrare securizat este imbunatatit, cu sistemul de filtrare Cold Plasma unde un electrod cu supratensiune de 4,8 kV, emite ioni negativi si pozitivi ce sterilizeaza atat aerul care circula prin echipamentele de climatizare dar si substantele daunatoare si mirosurile neplacute din spatiul respectiv. Ionizatorul este de fapt un filtru aditional care este la ora actuala cel mai avansat filtru de curatare si purificare a aerului din intreaga lume. Mai mult de atat, functia de ionizare cu Cold Plasma, absoarbe praful din incapere, polenul sau particulele mici generatoare de diverse alergii. In acelasi timp, ionii negativi, creeaza un mediu sigur, relaxant si sanatos. In prezenta ionilor negativi, chiar si mintea functioneaza la capacitate mai mare.      Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu aceasta functie aparatul de aer conditionat va realiza cel mai bun randament atat in ceea ce priveste consumul cat si temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald). 

      Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C

     Functia “I Feel ”odata cu apasarea butonului “I Feel”, senzorul incorporat in telecomanda simte temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare.
Aparatul de aer conditionat isi va ajusta de acum debitul si temperatura aerului vehiculat pentru a oferi maxim de confort acolo unde esti tu.

    Timer-ul – 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare LG, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu debit maxim de 570 m³/h, nu îi modifică temperatura.

     Functia Turbo de ventilare, aparatul de aer conditionat va mari capacitatea de racire, facand astfel ca incaperea sa ajunga la temperatura dorita in cel mai scurt timp.

     Power Saver controlata de un microprocesor prezent in interiorul aparatului, detecteaza temperatura camerei si controleaza fluxul de aer in consecinta. Aceasta functie ajuta la o economisire de pana la 20% la facturile de electricitate. 

     Functia dezumidificare In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede la interior, aceasta functie va asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel maxim de 1,5 litri pe ora. Dezumidificarea aerului creşte senzaţia de confort. De asemenea, prin asigurarea unui nivel optim de umiditate este limitată dezvoltarea microorganismelor şi a mucegaiului.

     Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

     Functia Sleep/Night Mode asigura un somn linistit pe timp de noapte, cu un nivel de zgomot de numai 19 dB unde temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

      Auto Clean este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat. Functia de auto curatare usuca schimbatorul de caldura prevenind acumularea mucegaiului si a bacteriilor, reducand astfel mirosul neplacut si scutindu-ne sa curatam frecvent aparatul. In 30 de minute functia Auto Clean usuca partea interioara a unitatii interioare a aparatului de aer conditionat. Unitatea interioara cantareste 15 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 600 x 600 x 146, iar cea exterioara are o greutate de 34 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 770 x 288 x 545. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

      Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

      Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici 

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret.

Aparat de aer conditionat LG ARTCOOL Gallery G12PK, 12000 Btu