Aparat de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI BLACK MIRROR V-Design Wi-Fi pret si specificatii tehnice

     Cele mai bune aparate de aer conditionat existente pe piata poseda filtre puternice care imbunatatesc procesul de retinere a prafului si ajuta la o mai buna retinere a bacteriilor si a polenului. Un astfel de sistem poate duce la prevenirea crizelor de astm, alergiilor si bolilor respiratorii asociate poluarii. Modelul Vivax ACP-18CH50AEVI BLACK MIRROR V-Design Wi-Fi cu 12 trepte de ventilare unitatea de afara ce poate functiona in mediu tropical la +50° C, face parte din aceasta categorie.

     Vivax atrage foarte mult atentia prin design-ul foarte elegant, pe fond negru antracit, ideal pentru cei care vor sa incerce ceva nou, total diferit fata de aparatele de aer conditionat clasice. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la racire/incalzire cu cel mai mic consum posibil.

    Acest aparat ultra-modern si econom cu telecomanda si ecran de tip LCD, ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire si incalzire de 18000 BTU, fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 40 – 50 mpEficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A++, cu un consum nominal de 1643 W la racire si  clasa A+ cu un consum nominal de 1542 W la incalzire. Consumul anual de energie la modul racire este de 445 kW/an, iar la modul incalzire este de 1195 kW/an. In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,8 la racire si de 4,2 coeficient de randament SCOP la incalzire.

     Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Vivax, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,8 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,2 KW.

SEER and SCOP | Olimpia Splendid    Aparatul dispune de tehnologia inverter, avand un compresor functionand gradual, se obtine o eficientizare de pana la 30-40% fata de clasicele compresoare, On/Off. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu design optimizat si diametru mare. 

     Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de la 26 la 39 dB la cele 3 trepte de ventilare.

     Trei tipuri diferite de filtre sunt utilizate pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime: Aparatul fiind dotat cu Filtru Biologic Antibacterian si Filtru de Praf care are functia de a dezinfecta aerul de bacterii de pana la 95% si in acelasi timp sa colecteze particulele mici din aer (praf, polen). Cand aerul trece prin acest filtru, praful si bacteriile adera la suprafata lui, unde se regaseste un bio-bactericid. Filtrul Biologic Antibacterian opreste  reproducerea bacteriilor si ca urmare duce la eliminarea acestora. Actiunea sistemului sau de filtrare securizat este îmbunatatit, în plus, de proprietăţile ionilor negativi emisi ce sterilizeaza atat aerul care circula prin echipamentele de climatizare dar si substantele daunatoare si mirosurile neplacute din spatiul respectiv. 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu aceasta functie aparatul de aer conditionat va realiza cel mai bun randament atat în ceea ce priveste consumul cat si temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Cu functia I Feel Vivax utilizeaza senzorul din telecomanda in locul senzorului din aparat. Astfel, controlul temperaturii se va face mult mai precis si confortabil.

     Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Vivax, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperatura exterioara maxima de -20°C.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte cu un debit maxim de 870 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia Mod Turbo in cazul activarii acestui mod, incalzirea sau racirea spatiilor se realizeaza rapid. 

      Functia dezumidificare In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede la interior, aceasta functie va asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim aflat între 40% şi 60%, fara a activa functia de racire. Dezumidificarea aerului creşte senzaţia de confort. De asemenea, prin asigurarea unui nivel optim de umiditate este limitată dezvoltarea microorganismelor şi a mucegaiului, colectand 1,8 l/h condens.
     3D Airflow Acest sistem 3D de directionare a debitului de aer asigura racirea rapida si un schimb eficient de caldura.
     Modul Eco este aplicatia inovativa pe care Vivax a implementat-o pentru a economisi pana la 60% din factura de energie electrica.
     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Dezghetare inteligenta: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

     Cu functia memory a pozitiei flapsului, la repornirea aparatului de aer conditionat, pozitia flapsului ce dirijeaza jetul de aer va fi aceiasi ca cea setata de dumneavoastra la ultima setare efectuata.

     Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare. Auto Curatare este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat.

     Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant atunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific, unitatea va arata eroare cod ” CE ” si se va opri in mod automat. Aceasta functie poate proteja compresor de a fi afectat de temperaturile ridicate din cauza scapari de agent frigorific. Tehnologia inteligenta a aparatului de climatizare Vivax face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W in standby, conducand la o economie de energie de 80%.

     Functia WiFi – Ready aparatul Vivax, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone.vivax_design_wifi_ready.png

       Unitatea interioara cantareste 13.2 kilograme avand dimensiunile de (L, H, l)mm: 1006 x 342 x 232, iar cea exterioara are o greutate de 48,8 kilograme cu dimensiunile de (L, H, l)mm: 845 x 702 x 463) mm. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret

Aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI GREY MIRROR V-Design R32, Wi-Fi, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++, Ionizator, I feel, 3D Airflow, Protectie Anti-Inghet, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, filtru Bio, filtru Anti-Praf

Aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI GREY MIRROR V-Design R32, Wi-Fi, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++, Ionizator, I feel, 3D Airflow, Protectie Anti-Inghet, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, filtru Bio, filtru Anti-Praf