Aparat aer conditionat T KLIMA AC-09TK 9000 btu/h pret si specificatii tehnice

     Modelul T KLIMA AC-09TK cu gama de operare +48°C-15°C, este un produs din noua generatie de aparate DC Inventer. Acest aparat poate fi folosit pe parcursul intregului an avand atat functii de racire cat si functia de incalzire, fiind lansat pe piata romaneasca in anul 2016. Design-ul simplu a fost creat pentru a se potrivi cu orice interior modern. Culoarea alb ofera unitatii interioare un aspect proaspat si rafinat. Acest aparat este echipat cu un display discret de tip LED în mijlocul unitati interioare, ce afisează programul folosit si temperatura setata. Telecomanda are un display tip LED unde va sunt indicate toate setarile facute iar butoanele prezente sunt foarte intuitive.   

     Avand o capacitate de racire/incalzire de 8532 BTU acest aparat este perfect pentru un apartament cu 1 sau 2 camere de 22 – 25 mp.
    T KLIMA AC-09TK se incadreaza in clasa energetica A++ la racire cu un consum anual de 147 kW/an la racire, iar la incalzire se incadreaza in clasa energetica A+ cu un consum de 837 kW/an. Este un consum destul de mic pentru un aparat de aer conditionat iar acest lucru este posibil datorita tehnologiei Inverter cu care acesta este dotat. Tehnologia DC Inverter, presupune un consum redus de energie, imbunatatind totodata confortul în momentul utilizarii. Mai exact de indata ce se ajunge la temperatura dorita, compresorul continua sa functioneze, dar cu un consum redus la maxim. În felul acesta temperatura din camera va ramane constanta.

     In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,2 la racire si de 4,1 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflecta consumul real de energie al pompe de caldura T KLIMA AC, cu emisii de CO2mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,2 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,1 KW. Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%. SEER and SCOP | Olimpia Splendid     Acest model foloseste un compresor T KLIMA AC-09TK, adica un compresor de calitate, facut sa tina o viata intreaga. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveti de ce sa va faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, unitatea interioara si exterioara au in componenta un invelis izolator fonic cu rolul de a reduce zgomotul. Unitatea interioara produce un zgomot secvential pe cele 4 trepte de ventilare de la 30 la 38 dB ultima treapta de ventilare, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Iar unitatea exterioare este dotata cu un compresor swing, ce este renumit pentru zgomotul redus de 52 dB si eficienta energetica ridicata.

     Pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime aparatul T KLIMA AC-09TK este dotat cu un model avansat de sistem activ de filtrare ACF cu micro protectie avand un flux inalt de aer dar silentios. Trei tipuri diferite de filtre sunt utilizate aparatul fiind dotat cu Vitamina C + Cold Catalyst + Silver Ion. Cand aerul trece prin acest filtru, praful si bacteriile adera la suprafata lui, unde se regaseste un bio-bactericid. Filtrul Cold Catalyst opreste reproducerea bacteriilor si ca urmare duce la eliminarea acestora. Acţiunea sistemului său de filtrare securizat este îmbunătăţit, în plus, de proprietăţile ionilor negativi emişi ce sterilizeaza atat aerul care circula prin echipamentele de climatizare dar si substantele daunatoare si mirosurile neplacute din spatiul respectiv. Aerul fiind îmbogatit cu molecule de vitamina C ajuta la hidratarea pielii fiind benefic pentru ameliorarea circulatiei sangvine si pentru reducea riscului de aparitie a durerilor de spate. Aparatul de aer conditionat de la T KLIMA AC-09TK continua sa functioneze chiar si in cele mai dificile medii. Triple Protector Plus nu permite compresorului si controlerului sa se supraincarce de curentii electrici fluctuanti, fara un stabilizator de tensiune separat. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu aceasta functie aparatul de aer conditionat va realiza cel mai bun randament atat în ceea ce priveste consumul cat si temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Cu functia Follow Me aparatul inactiveaza senzorul de temperatura de pe unitatea interna si regleaza temperatura in incapere in functie de senzorul de temperatura de pe telecomanda. În acest fel se poate asigura un control mai precis al temperaturii dorite în orice punct al camerei.

     Timer-ul 24h cu programator saptamanal si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare, ce permite selectarea a pana la patru perioade de functionare diferite pe parcursul unei zile si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +48°C

     Funcţia de ventilaţie (cu aceasta funcţie, aparatul de aer condiţionat ventileaza aerul din încapere in 4 trepte cu un debit maxim de 450 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia turbo răceşte sau încălzeşte rapid încăperea pentru asigurarea unui confort maxim, iar dupa 20 de minute, unitatea revine automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic, colectand  0,9 l/h condens.

      Funcţia Auto Clean de la T KLIMA AC-09TK previne acumularea umidităţii prin pornirea ventilatorului chiar şi atunci când dispozitivul este oprit. Procesul dureaza 15 minute iar fupa finalizare aparatul se opreste si poate fi repornit pentru functionare. Drept rezultat atat aparatul de aer conditionat, cat si camera raman uscate si curate.

     Unitatea interioara cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de (L, H, l)mm: 800 x 275 x 188, iar cea exterioara are o greutate de 28 kilograme cu dimensiunile de (L, H, l)mm: 770 x 555 x 300. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat aer conditionat T KLIMA AC-09TK 9000 btu/h, Ionizare, Follow me, 360° Distributia aerului, Filtru vitamina C, Autouscare, Filtru lavabil, Turbo, Autodiagnoza, A++, 5 ani garantie compresor