Masina de paine Star-Light MPD-700W pret si specificatii tehnice

      Nu de multe ori painea din comert nu este atat de sanatoasa pe cat ar parea deoarece ca sa arate mai bine se folosesc fel si fel de aditivi alimentari. Daca esti ambitios si doresti sa mananci cat mai sanatos, iti recomand sa incerci masina de facut paine Star-Light MPD-700W. Este un aparat excelent pentru acasa, care va reinvia mirosul de paine proaspat facut de casa. 

Masina de paine Star-Light MPD-700W, 12 programe, 900 g, Inox

     Are un design extrem de placut, acesta fiind construita din materiale de calitate cu insertii din inox care vor face sa fie remarcata imediat in bucataria ta. Usa de acces la interior este prevazuta cu un geam termoizolant care face o priza buna la inchidere pentru un control bun al temperaturii si un consum de energie electrica limitat. 

     Panoul de comanda este unul cu actionare mecanica si este format din mai multe butoane, care fac referire la pornire/oprire si cele 12 programe la alegere. Tot aici se regaseste si un display LED care va monitoriza timpul ramas pana cand painea gatita la interior va fi gata. In jurul display-ului se regesesc gradate toate cele 12 programe cu butonul corespondent lor.

      Masina de paine are 12 programe presetate gata de utilizare cu ajutorul carora poti face de la paine integrala, cozonaci, sau alte prajituri care necesita coacere. Pe final de program poti activa si functia de rumenire care aplica un vald de caldura superior pentru o rumenire corespunzatoare. Acesta poate fi setat la 3 nivele distincte in functie de preferinte.  

      Cu un volum total de 900 g, vei putea spune ca va fi o paine pe cinste care va ajunge la intreaga familie. La interior se regasesc un set de palete metalice care vor contribui la procesul de framantare al painii. Dupa fiecare utilizare acestea sunt scoase in afara pentru a fi curatate de urmele desprinse din urma procesarii. Programul intarziere aplica un interval de timp mai lung prepararii painii, astfel incat aceasta sa fie gata la timp. Deasemenea daca te grabesti cu prepararea painii, ai la dispozitie programul rapid, care rezolva totul mult mai rapid. 

      Piciorusele de sustinere vor face ca aparatul sa aiba o stabilitate exemplara indiferent de suprafata unde il pozitionezi. La interior se regaseste o tava metalica, si cateva ustensile pe care le poti folosi pentru pregatirea incredientelor. 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca va doresti sa savurezi cea mai buna paine preparata chiar cu mainile tale, rapid si foarte sanatos: Vezi oferta pret


         Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici


         Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de pana la 30% pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Masina de paine Star-Light MPD-700W, 12 programe, 900 g, Inox