Aparat de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-16BKV-E pret si specificatii tehnice

     Cele mai bune aparatelor de aer conditionat existente pe piata poseda filtre puternice care imbunatatesc procesul de retinere a prafului si ajuta la o mai buna retinere a bacteriilor si a polenului. Un astfel de sistem poate duce la prevenirea crizelor de astm, alergiilor si bolilor respiratorii asociate poluarii.

     Modelul Toshiba Mirai, RAS-16BKV-E Inverter face parte din aceasta categorie. Acest sistem ultra-modern cu design-ul aerodinamic imbunatateste performanta aparatului, facand aerul rece/cald sa circule prin casa mai repede. Din punct de vedere estetic este un aparat elegant de culoare alb, ce nu poate strica aspectul incaperii. Aparatul este dotat cu un display discret in partea dreapta a unitatii interioare, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Toshiba Mirai are in dotare si o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva de unde pot fi controlate de la distanta toate functiile aparatului. 

     Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de  nominala de racire de 15695 BTU si de incalzire de 18425 BTU fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 45 – 50 mpAparatul de aer conditionat tip inverter de la Toshiba este dotat cu un compresor rotativ, cu tehnologia Inverter, care foloseste un model nou de compresor avand capacitate frigorifica variata. Acest tip de tehnologie ajuta la reducerea consumului de energie, la o functionare mult mai silentioasa, insesizabila, zgomotul neplacut al compresorului la pornire – oprire fiind eliminat. Tehnologia Inverter permite asigurarea unui randament mult mai mare in comparatie cu echipamentele de climatizare conventionale. In plus, noua tehnologie Twin Compresor Rotativ de la Toshiba ofera o eficienta energetica ridicata si o performanta mare de racire.

    Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A+, la racire/incalzire cu un consum nominal de 1,56 kW/h la racire si un consum nominal de 1,52 kW/h la incalzire. Consum anual de energie electrică răcire, este de 266 kWh/an, iar consumul de energie electrica incalzire este de 1399 kWh/an.

    In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 5,9 la racire si de 4,2 coeficient de randament SCOP la incalzire.

     Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Toshiba, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 5,9 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,2 KW.

   Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%. Aparatul dispune de tehnologia inverter, ce poate mentine temperatura dorita fara a se opri si a porni in mod frecvent, pentru a consuma mai putina energie. Invertorul digital va ajuta sa pastrati confortul pentru perioade mai lungi de timp, utilizand o cantitate minima de energie. In plus acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential la cele 4 trepte de ventilare de (27, 33, 36, 43)dB(A). Confortul superior oferit de acest model este creat prin intermediul tehnologiei ce permite ajustarea automata a fluxului de aer din camera pe verticala sus, jos, inainte si manual pe orizontala stanga, dreapta impiedicand directionarea acestuia catre persoanele prezente.

      Acţiunea sistemului său de filtrare Neo Dwo Filter elimina praful, agentii contaminanti periculosi din aer si alergenii, precum si bacteriile. Sistemul este alcatuit mai intai dintr-un filtru HD de mare densitate si apoi sistemul de filtrare cu Carbon Activ care este unul dintre cele mai performante la ora actuala, transformand aparatul de aer conditionat Toshiba intr-un adevarat sistem de purificare a aerului. Acest filtru retine atat mirosurile neplacute, cat si bacteriile sau particulele de poluare, unde datorita structurii unice a stratului antibacterian aerul este curat şi fără particule ce vă pot îmbolnăvi.

      Aparatul de aer conditionat de la Toshiba continua sa functioneze chiar si in cele mai dificile medii. Triple Protector Plus nu permite compresorului si controlerului sa se supraincarce de curentii electrici fluctuanti, fara un stabilizator de tensiune separat. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Aparatul ajusteaza automat temperatura setata pentru racire maxima pana la 15°C potrivita chiar si pentru camere cu servere unde temperatura este foarte importanta pentru a asigura un consum optim de energie si un mediu confortabile pentru utilizator. In plus cu Funcţia automat aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit maxim 690 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Toshiba este dotat si cu tehnologia Fast Cool ce raceste aerul puternic urmand automat etapa Confort Cool ce mentine temperatura aerului dorit, obtinand si o importanta economie de energie. 

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1,2 l/h condens.

     Pentru a economisi consumul de energie si controla automat temperatura incaperii, aparatul poate functiona in modul ECO. Atunci cand temperatura incaperii ajunge la voloarea dorita, datorita tehnologiei Inverter, viteza ventilatorului se va reduce automat iar unitatea exterioara se opreste.

      Functia de incalzire in sezon mediu se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C

     Funcţia Auto Clean de la Toshiba previne acumularea umidităţii prin pornirea ventilatorului chiar şi atunci când dispozitivul este oprit. Drept rezultat atât aparatul de aer condiţionat, cât şi camera rămân uscate şi curate.

     Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

      Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.

    Unitatea interioara cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de: (I x L x A) mm – (293 x 798 x 230) mm, iar cea exterioara are o greutate de 34 kilograme cu dimensiunile de (I x L x A) mm – (550 x 780 x 290) mm. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret 

Aparat de aer conditionat Toshiba Mirai 16000 BTU, Clasa A+, Functie incalzire, Filtru HEPA, Filtru Cold Catalyst, Filtru anti-alergic, Dezumidificare automata, RAS-16BKV-E