Espressor automat Krups Latt’Espress silver EA829E pret si specificatii tehnice

     Cand vrem sa savuram o bautura energizanta la birou pentru a ne remonta sau acasa cand vrem sa impresionam un musafir cu o servire prompta si delicioasa, atunci espressorul automat Krups este aparatul de care ai nevoie pentru a-ti implini aceste dorinte. Ca un aparat automat sa faca cafeaua mai mult sau mai putin de calitate, asa cum face un barista profesionist trebue sa tinem cont de trei parametri: gradul de macinare, cantitatea de cafea și presiunea compactorului pentru a comprima cafeaua macinata. In cele din urmă, trebuie sa se ia in considerare si timpul de fierbere al apei, care depinde în mare masura de gradul de duritate. Gradul de compactare permite pulberi de cafea sa se amestece cu apa prea repede, sau prea lent. Un alt element potrivit experților il constituie si presiunea constanta si temperatura apei ce sunt esențiale pentru o buna calitate a cafelei. De asemenea trebuie sa ne gandim la o rasnita de cafea cu diferite grade de macinare pentru a produce o varietate de diferite cafele. Deci prin incercari se va gasi formula ideala de preparare a unei cafele profesioniste si veti devini un campion Espresso.

Espressor automat Krups Latt'Espress silver EA829E, 1450 W, 15 bari, 1.7 l, Argintiu

     Espressorul automat Krups Latt’Espress silver EA829E ce va face parte de acum in viata dumneavoastra are un design modern, de culoare argintiu/negru, un panou de comanda simplu avand butoane de actionare cu pictograme, un buton rotativ de control si display LCD. Aparatul are urmatoarele dimensiunii: (W x D x H): 275 x 390 x 365 mm si o greutate de 11,5 Kg.

     Afișajul LCD HD iti va arăta toate informațiile de care ai nevoie și te va asista pentru a pregăti rapid cafeaua. Tava pentru cești este din inox și este dotată cu un sistem anti-alunecare și unul pentru scurgere.      Acest model german este unul din cele mai vandute modele de firma Krups, avand presiunea de lucru 15 bari. Rezervorul de apa transparent are o capacitate de 1,7 litri, eczistand posibilitatea îndepărtării containerului, cu umplerea sau curățarea lui. Aparatul avand o capacitate mare de stocare apa, putem obtine in final o gama variata de bauturi, de la Cappuccino, Espresso cu doza de tarie de (40ml – 60ml), Apa fierbinte, Cafea cu laptela, Lapte cald/spuma. De asemenea, vei putea pregăti și ceai sau ciocolata calda datorită sistemului simplu de fierbere, care are inglobat un Sistem Thermoblock Compact (CTS) cu incalzire rapida. Secretul sau rezida in capul de pre-infuzare ce este pozitionat in centrul sistemului de incalzire Thermoblock. Cu acest sistem obtinem o temperatura optima de 70°C ideala pentru a savura aroma unui espresso cu lapte cald.
Espressor automat Krups Latt'Espress silver EA829E, 1450 W, 15 bari, 1.7 l, Argintiu    Acest model are un recipientul din plastic transparent, ce permite pastrarea laptelui in conditii optime, chiar si in frigider. Folosit impreuna cu duza pentru cappuccino vom obtine o spuma de lapte densa, elementul principal pentru un cappuccino desavarsit. Espressor automat Krups Latt'Espress silver EA829E, 1450 W, 15 bari, 1.7 l, Argintiu

     Cafeaua se prepară complet automat, putând seta espressorul chiar și printr-o singură apăsare de buton atunci când folosești setările deja memorate pentru fiecare bautura. Aparatul detine si functia de spumare obtinand cel mai bun cappuccino, care va contine o spuma perfecta, cremoasa, densa si de durata. 

     Acest aparat are un compartiment de cafea boabe de 260 grame. Krups Latt’Espress silver EA829E are si o unitate de macinare din inox alimentar de inalta calitate, care macina cafeaua cu 3 setari de dimensiuni, pentru a se potrivi nivelului de prajire, fin si uniform, in functie de gradul de setare. Astfel, boabele isi vor pastra aroma naturala, iar cafeaua rezultata va avea gustul pe care ni-l doriti.

     Camera de percolare a acestui model permite un debit variabil de cafea, ce poate varia intre 6 si 9 grame in functie de bautura selectata. Puterea de 1450 W claseaza acest aparat in topul espressoarelor puternice, dar a fost luat in consideratie si aspectul consumului, astfel ca espressorul incalzeste numai cand e necesar si mai exista un comutator care deconecteaza aparatul complet de la retea. Aparatul de cafea vine dotat si cu filtru de apa Claris Aqua Filter care are rolul de a obtine un ph neutru al acesteia, curatand-o de toate impurtitatile pe care nu reusim sa le vedem cu ochiul liber. Functia de Auto-programare clatire si decalcifiere ne ajuta sa-l mentinem curat si igienizat dupa fiecare utilizare, avand indicator de detartrare astfel incat bauturile noastre preferate sa aiba acelasi gust in fiecare zi. Unitatea de preparare se poate detasa usor pentru a fi igienizata dupa un ciclu mai lung de folosire. Acest aparat avand un mod de lucru in regim automat, dupa prepararea cafelei se opreste automat generand cu aceasta functie si importante economii de energie electrica pe parcursul anului. 

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

     Mai multe detalii tehnice precum si pareri ale cumparatorilor puteti verifica si pe pagina produsului accesibila aici

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

Espressor automat Krups Latt'Espress silver EA829E, 1450 W, 15 bari, 1.7 l, Argintiu