Espressor Krups EA8105 pret si specificatii tehnice

     Cand vrem sa savuram o bautura energizanta la birou pentru a ne remonta sau acasa cand vrem sa impresionam un musafir cu o servire prompta si delicioasa, atunci espressorul Krups EA8105 este aparatul de care avem nevoie pentru a ne implini aceste dorinte. Aparatul este specializat pentru preparare de: expresso, cappuccino, ristretto sau cafea lunga.

     Espressorul Krups EA8105 are un design modern, culoare alb/negru, un panou de comanda simplu avand actionari clasice cu sistem de pornire de tip on/off cu comanda de cafea (standard sau tare) sau cu posibilitatea de a prepara cafeaua dupa propriul gust. Cu ajutorul comenzilor intuitive cu pictograme putem alegerea cantitatea dorita, 2 niveluri pentru taria cafelei si cantitate ajustabila de cafea pe (3 niveluri pana la 220 ml). Image result for krups ea8105     Tava pentru cești este din inox și este dotată cu un sistem anti-alunecare și unul pentru scurgere, aparatul avand prevăzut și un dispozitiv ajustabil pentru gura de scurgere a cafelei si duza pentru inspumare. Acesta se adaptează la dimensiunile căni, putand fi folosi atât pentru cești mici, pentru espresso, cât și căni de până la 15 cm. 

     Cafeaua se prepară complet automat, putând seta espressorul chiar și printr-o singură apăsare de buton atunci când folosești setările pentru fiecare bautura, apoi fiecare ceasca va fi preparata conform preferintelor tale. Printr-o simpla apasare de buton aparatul poate sa prepare un strat de spumă bogat şi gros, pentru un espresso concentrat, sau pentru o cafea clasică mai fină şi mai slabă, cu mai puţină spumă. Aparatul are urmatoarele dimensiunii: (W x D x H): 381 x 287 x 483 mm si o greutate de 7,1 Kg. Acest model german este unul din cele mai vandute modele de firma Krups, avand presiunea de lucru 15 bari. Rezervorul de apa are o capacitate de 1,6 litri, din care poti obtine la final 2 cesti delicioase de cafea, sau espresso. De asemenea, vom putea pregăti și ceai sau ciocolata calda datorită sistemului simplu de fierbere, care are inglobat un boilerului cu incalzire rapida. Secretul sau rezida in invelisul din inox si aluminiu, cu ajutorul caruia se poate ajunge extrem de repede la temperaturi ridicate. In plus si a capul de pre-infuzare ce este pozitionat in centrul sistemului de incalzire Thermoblock. Cu acest sistem obtinem o temperatura optima de 70°C ideala pentru a savura aroma unui espresso.

Espressor Krups EA8105, Automat, 1.6 l, 15 bari, Alb/Negru     Acest model are un program automat pentru curatare regulata a duzei dupa fiecare utilizare cu abur. Krups are in dotare un senzor ce indica nivelul de cafea boabe din recipient si un indicator de rezervorul de apa (gol/plin). In plus aparatul ne instiinteaza si in ce stadiul de clatire si decalcifiere se afla, avand programe automate pentru curatare si decalcifiere. Deasupra aparatului se afla o plita care va mentine, calde, cestile de cafea goale. În felul acesta aroma se va păstra pentru mai mult timp în ceașcă. Image result for Espressor Krups EA8105     Aparatul poate selecta cantitatea de cafea in functie de optiunea aleasa: de la 6 g pana la 9 g.

     Krups are un compartiment de cafea boabe de 275 grame, cu o camera de percolare variabila. Krups Barista are si o unitate de macinare din inox conica incorporata de inalta calitate, care macina cafeaua pentru a se potrivi nivelului de prajire, fin si uniform, in functie de gradul de setare. Image result for Espressor Krups EA8105     De obicei oamenii, obisnuiesc sa consume numai cafea boabe, macinata de ei sau de espressor, pentru a pastra gustul aromat si irezistibil al cafelei. Astfel, boabele isi vor pastra aroma naturala, iar cafeaua rezultata va avea gustul pe care ni-l dorim. Datorita imbunatatirilor aduse, Krups garanteaza dozarea exacta de cafea in camera de percolare indiferent de calitatea boabelor folosite. Puterea de 1450 W claseaza acest aparat in topul espressoarelor puternice, dar a fost luat in consideratie si aspectul consumului, astfel ca espressorul incalzeste numai cand e necesar si mai exista un comutator care deconecteaza aparatul complet de la retea.

     Aparatul de cafea vine dotat si cu filtru de apa Claris Aqua-Filter care are rolul de a obtine un ph neutru al acesteia, curatand-o de toate impurtitatile pe care nu reusim sa le vedem cu ochiul liber.

     Functia de decalcifiere si autocuratare ne ajuta sa mentinem curat si igienizat aparatul dupa fiecare utilizare, astfel incat bauturile noastre preferate sa aiba acelasi gust in fiecare zi. Accesoriile espresorului sunt urmatoare: 1 filtru Claris Aqua Filter System; 2 table de curatat; 2 solutii pentru curatarea duzei de abur; Pudra pentru decalcifiere.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret


      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Espressor Krups EA8105, Automat, 1.6 l, 15 bari, Alb/Negru