Bicicleta spinning X-Fact Matera H.8 pret si specificatii tehnice

     Bicicleta spinning X-Fact Matera H.8 de culoare alb este ideala pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Acest model imita mersul pe o bicicleta obisnuita in aer liber. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru urmatoarelor grupe de muschi: cvadriceps, biceps femural, fesieri si gambe, ce va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. 

     Bicicleta spinning X-Fact Matera H.8 va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model cu dimensiunile de: (L, l, H)cm 113 x 50 x 124 are o greutate de numai 42,5 Kg si nu ocupa mult loc, avand si 2 roti pentru transport. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii cu privire la: timp, viteza, puls, distanta parcursa si scanare. Bicicleta spinning X-Fact Matera H.8 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa sau afara in curte. Aparatul are un variator de rezistenta  fara trepte la manetele de pedalare de la picioare, ce poate fi accesat de variatorul mecanic de presiune cu sistem de franare magnetic prin frecare, fara a opri antrenamentul. Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat.

     In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta cu dubla masa avand un diametru de 48 cm, cu o greutate de 16 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Bicicleta spinning X-Fact Matera H.8, are pedale aderente, dotate cu cureluse reglabile pentru o fixare mai buna a picioarelor pe pedale. In plus saua acestui model, are un sistem de reglare pe verticala intre 90-105 cm si orizontala, pentru o pedalare cat mai comoda. Sistemul de transmisie de la pedale la volanta se face cu ajutorul unei curele cu sistem de autoaliniere. Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 130 Kg. Bicicleta spinning X-Fact Matera H.8 include o pereche de brate fixe, pentru a obtine un antrenament mai stabil. Manerele aderente sunt invelite in neopren si prezinta senzori pentru masurarea pulsului, iar inaltimea ghidonului este reglabila intre 100-124 cm. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe saua bicicletei; Ajustati inaltimea aparatului si nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune si pedalati pentru o viata mai sanatoasa. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta fitness performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul exercitiilor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici
     Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

Bicicleta spinning X-Fact Matera H.8, Franare magnetica, Volanta 16kg