Bicicleta eliptica E400 Techfit pret si specificatii tehnice

     Bicicleta eliptica E400 Techfit este ideala pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru toata grupa de muschi ai corpului uman care sunt pusi in miscare simultan si va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. 

Bicicleta eliptica E400 Techfit

   E400 Techfi de culoare negru este un aparat de fitness care imbina avantajele mersului si alergatului cu cele ale ciclismului, ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor feselor, umerilor si coloanei. Acest model cu pedalare in ambele sensuri are dimensiunile dupa ansamblare de: (L, l, H)cm 105,8 x 57,2 x 158,8 cu o greutate de numai 40 Kg si nu ocupa mult loc. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Lungimea suportului de sprijin pentru talpa piciorului este incapator cu lungimea pasului de 38 cm. Distanta dintre pedale este de 22 cm. 

     Inclinatia pedalei este ajustabila dupa preferinte. Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manere cu conectare la computerul bicicletei. E400 Techfi include o pereche de brate fixe si un set de brate mobile, pentru a obtine un antrenament mai echilibrat. 

     Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 130 Kg.
     Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, care afiseaza informatii cu scanare la: timp, viteza, distanta parcursa, ODO (istoric kilometri), puls cardiac. Functia scan va permite sa vizionati pe rand toate informatiile fara sa fie nevoie sa mai apasati vreun buton. Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie o baterie de 1,5 V. Bicicleta eliptica E400 Techfit     E400 Techfi functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul. Bicicleta eliptica E400 Techfit     Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 32 cm, cu o greutate de 7 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu 2 roti pentru a o deplasa usor si in plus cu dispozitive antiderapante si echilibrare a aparatului ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Bicicleta eliptica E400 Techfit     Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe pedalele bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Bicicleta eliptica E400 Techfit