Aer conditionat portabil Trotec PAC 4700 X pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat Trotec PAC 4700 X de culoare alb/nrgru este un dispozitiv de climatizare de generatie noua, din gama 2016 a producatorului Trotec putand rivaliza pe piata AC cu firme consacrate cu renume. Acest dispozitiv este un sistem de climatizare portabil preferat atunci cand nu avem o locuinta stabila (stam cu chirie sau in gazda) ori pentru birouri de dimensiuni mai mici.

     În partea superioară acesta are in dotare un display de tip LED culoare albastra care monitorizeaza temperatura mediului ambiant, precum și alte câteva taste protejate cu membrana pentru functii si programe. Poti face selectia programului de lucru utilizand atat telecomanda din dotare cat si de pe panoul central. Aer conditionat portabil Trotec PAC 4700 X, Capacitate 16.000 Btu, Debit 550mc/ora, Display, Timer, Pentru 62mp     Aparatul functioneaza astfel, raceste aerul din incapere, preluand caldura. Caldura preluata va fi cedata catre exterior printr-un furtunul de evacuare, iar aerul racit va alimenta in incaperea in care aparatul a fost pozitionat, printr-un ventilator.

     Acest aparat are o capacitate de 16000 BTU putând să răcească încăperi până la temperatura de 16 °C are cel mai mare avantaj care este mobilitatea, astfel il poti muta dintr-o încăpere în alta în funcție de activitățile desfășurate. Modelul fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 62 mp. Acest model de 16000 BTU are un debit maxim de aer racit de 550 mc/h, adica asta inseamna ca intr-o singura ora trece prin aparat si prin filtre de 3 ori aerul dintr-un apartament cu 3 camere. Liniştea este esenţială pentru un somn odihnitor. Trotec a depus eforturi deosebite pentru a asigura un somn confortabil şi fără întreruperi pentru utilizatorii. Zgomotul produs pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de ventilatie, atinge 65 dB.

      Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A, cu un consum maxim de 1790 W/h numai la racire. consumul energetic anual la modul de răcire este de 645 kWh/an. La capitolul eficienta energetica aparatul are un coeficient de randament foarte bun EER de 2,63 la racire. Aceste date reflectă consumul real de energie al aparatului de aer conditionat Trotec cu emisii de CO2 mai scăzute. Rata de eficienţă energetică EER, este raportul dintre puterea electrică consumată şi puterea de răcire generată. Cu cat este mai mare EER cu atat este mai eficient din punct de vedere energetic aparatul.

       Instalatia de filtrare aer include un filtru de cărbune activ, care preia praful din aer și previne apariția bacteriilor. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, functionare la modul racire cu ventilatie sau functionare numai pe ventilatie).

      Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in trei trepte cu debite de (410, 480, 550), fara sa-i modifice temperatura, această funcţie este însoţită şi de funcţia de dezumidificare). Pentru ca aerul să se poată distribui uniform, direcția de suflare poate fi reglata manual si variabil în 2 trepte.

      Functia de dezumidificare. Umiditatea crescuta a aerului din spatiile inchise poate constitui un element generator de agenti patogeni si alergeni. Pe de alta parte, o umiditate scazuta a aerului este un factor important in favorizarea infectiilor la nivelul cailor respiratorii. Din acest motiv, este necesar sa achizitionati echipamente speciale care va pot mentine in locuinta sau in mediul de lucru umiditatea optima pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Acest model extrage umiditatea din spatiul unde este amplasat intr-o cantitate de 1,5 l/h condens. Condensul va fi adunat într-un rezervor de apa. Alternativ poate fi montat şi un furtun de evacuare permananenta a apei.

     Timer-ul 24 h ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare PAC 4700 X, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp.

   Unitatea interioara cantareste 35 kilograme si are urmatoarele dimensiuni  L x l x H: 420 x 443 x 825 mm, in plus oferta vine insotita si cu kit de instalare: Un furtun pentru evacuarea aerului cald cu lungimea de 1,5 m si diametrul de 142 mm.

     Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Utilizând un aparat de climatizare mobil nu veți avea nevoie de servicii de instalare ceea ce înseamnă o cheltuială în minus atunci când vă hotărâți să achiziționați un aparat de aer condiționat. In plus acest aparat de aer conditionat a fost verificat de TÜV Germania și poartă sigla GS pentru o siguranță verificată

 

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat

Aer conditionat portabil Trotec PAC 4700 X