Banda de alergat cu inclinare automata Energy Fit MT10A pret si specificatii tehnice

     Alergatul pe banda tehnic este o alternativa foarte buna fata de alergatul in aer liber, mai ales pe timp nefavorabil. Cu un astfel de aparat poti face miscare in confortul propriei locuinte, pe terasa sau in curte, fara a-ti face griji legate de accidentele datorate suprafetei denivelate de afara sau de siguranta personala in cazul in care, spre exemplu, iti place sa alergi seara sau noaptea. Alergatul in general imbunatateste sanatatea inimii si a sistemului cardiovascular; reduce tensiunea arteriala, creste debitul de sange pompat la fiecare bataie a inimii, scade gradul de vascozitate al sangelui, creste numarul de celule rosii, transportoare de oxigen si intareste muschiul inimii, in sine. Banda de alergat cu inclinare automata Energy Fit MT10A pe care o prezint este un aparat de fitness excelent pentru incepatori, sportivi de performanta sau la recomandarea medicului in programe de recuperare dupa accidentari. In plus aparatul va ajuta pentru a va mentine conditia fizica si pentru a va scapa de kilograme in plus. Pentru inceput am sa prezint un tabel orientativ pe grupe de varsta valabil pentru ambele sexe cu greutatea ideala. Pentru a avea un corp si o minte sanatoasa (mens sana in corpore sano) miscarea trebuie combinata si cu un stil de viata sanatos dublat si de o dieta sanatoasa. 

     Banda de alergat electrica Energy Fit MT10A de culoare negru/rosu, are dimensiunile pliabile automat la apasarea unui singur buton. Plierea acestui model se face cu ajutorul unui cilindru hidraulic cu care este echipat aparatul pentru a salva spatiu. Depliere acestui model se face de asemenea automat si lin cu ajutorul aceluiasi sistem hidraulic din dotare. Acest model ansamblat are dimensiunile de: (L, l, H)cm 155 x 73,5 x 130 si greutatea de 65 Kg, cu suprafata de alergare antiderapanta ortopedica si cu sistem de amortizare a socurilor in timpul alergarii de (L x l)cm 120 x 42. Aparatul fiind foarte robust greutatea maxima a persoanei suportata de aparat este de maxim 130 kg. Aparatul poate fi cu usurinta deplasat dintr-o locatie in alta locatie si datorita faptului ca tehnic are in dotare 4 roti rezistente. La acest model covorul se deplaseaza datorita fortei de tractiune a motorului electric cu o putere de 1,5 CP. Acest motor imprima covorului de rulaj o viteza variabila de la 1 la 12 km/h cu trepte de acceleratie de 0,3 km/h. Alimentarea motorului si a computerului din dotare se face cu energie electrica luata din reteaua de 220 V. In pozitia de lucru acest model rezistent are un cadru tubular vopsit, rabatabil in pozitie verticala, echipat cu o pereche de manere de sprijin cu priza foarte buna pentru mana din neopren. Banda cu sistem de amortizare socuri, se poate regla motorizat in mod automat din computer intre 0-12% nivel de inclinare pentru a mari gradul de efort depus in timpul antrenamentului.

     Acest model este dotat tehnic pe bara de rezistenta a cadrului cu un computer de antrenament LCD cu lumina albasta, cu afisare:  puls, viteza, timp, distanta, calorii, gradul de inclinare, functie audio stereo unde puteti conecta un dispozitiv extern telefon sau mp3 prin USB cu boxe integrate si card SD, toate facute pentru un plus de confort. Banda de alergat electrica Energy Fit MT10A este dotata si cu un sistem de siguranta ce permite oprirea automata a benzii in cazul in care va dezechilibrati. Acest aparat dotat cu un procesor puternic ne ajuta sa monitorizam tot timpul principalii parametri biologici umani. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va urcati confortabil pe covorul aparatului; De inceput pentru incalzire, ajustati nivelul de inclinare minim si viteza cea mai mica, din computer, punand in continuare programul preferat si alergati pentru o viata mai sanatoasa. Aceasta banda de alergare functioneaza foarte silentios si asigura un antrenament eficient si celor mai performanti atleti. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Banda de alergare electrica Energy Fit MT05K, ecran LCD luminat albastru, putere maxima motor 2.5cp, 12 programe presetate,greutate maxima admisa 110kg