Bicicleta spinning Kondition ICB101 cu LCD monitor pret si specificatii tehnice

     Bicicleta spinning, Kondition, ICB101 de culoare rosu/negru este ideala pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Acest model imita mersul pe o bicicleta obisnuita in aer liber. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru urmatoarelor grupe de muschi: cvadriceps, biceps femural, fesieri si gambe, ce va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. 
     Bicicleta spinning, Kondition, ICB101 va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model cu dimensiunile reglabile are o greutate de numai 23 Kg si nu ocupa mult loc, avand si 2 roti pentru transport. 
      Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD cu stand pentru tableta sau telefon, care afiseaza informatii cu privire la: timpul, viteza, distanta, calorii, rotatii pe minut si pulsul. Bicicleta spinning Kondition ICB101 cu LCD monitor     Kondition, ICB101 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa sau afara in curte. Aparatul are 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare de la picioare, ce pot fi accesate de variatorul mecanic de presiune cu sistem de franare magnetic prin frecare, fara a opri antrenamentul. Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 40 cm, cu o greutate de 7 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Bicicleta spinning Kondition, ICB101 are pedale aderente, dotate cu cureluse reglabile pentru o fixare mai buna a picioarelor pe pedale. Pedalarea se poate executa in ambele sensuri in functie de preferintele dumneavoastra. Axul care sustine o pereche de brate fixe de sprijin pentru maini dotate cu senzori pentru puls au un sistem de reglaj in inaltime benefic pentru coloana vertebrala a biciclistului. In plus saua acestui model, are un sistem de reglare pe verticala si orizontala, pentru o pedalare cat mai comoda.Bicicleta spinning Kondition ICB101 cu LCD monitor     Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 133 Kg.

     Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe saua bicicletei; Ajustati inaltimea aparatului si a sei; Se regleaza nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.

 Recomandare:
     Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta fitness performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul exercitiilor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici
     Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

Bicicleta spinning Kondition ICB101 cu LCD monitor