Robot de aspirare Samsung Visionary Mapping System pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dar si timpul pierdut pentru a face curatenie zilnic, mai ales cand ai un animal de companie in casa conteaza. Datorita acestor considerente ne dorim sa avem un aspirator de calitate robotizat, cu o putere de aspirare destul de buna si disponibil la un pret accesibil. Un model de aspirator robotizat il recomanda robotul de aspirare Samsung Visionary Mapping System. Acest model de aparat multifunctional bun pentru a aspira numai murdarie solida, este adecvat pentru a fi utilizat pe toate tipurile de suprafete. 

     Trebue precizat ca acest aspirator robotizat a fost proiectate pentru a curata numai suprafetele orizontale, cum ar fi pardoseala sau covoarele, aparatul nu poate urca si cobori trepte, iar senzorii pe baza de semnal luminos nu recunosc intotdeauna suprafetele intunecate. Asadar, acest model ofera o aspirare foarte buna a suprafetei, facandu-ti in acest fel munca mai usoara. Samsung are ca dotari: container pentru aspirare uscata incorporat in talpa de aspirare, fiind conceput pentru o aspirare uscata, ca ajutor la curatarea tuturor tipurilor de pardosele. Acest container de praf este cu tehnologia de atasare/detasare instanta prin click, pentru curatare uscata.

     Capul de aspirare al acestui aspirator robot tip 2EA cu frontul de curatare de 166 mm, cu doua randuri de perii, asigura cea mai buna performanta de curatare pe suprafete dure si covoare. Prima perie mai dura in forma in V aduna mizeria dislocata iar a doua perie liniara mai moale aduna ce a mai ramas. Peria speciala cu cap de aspirare 2-in-1 din dotarea modelului Samsung aplica 2 actiuni de curatare dintr-o singura miscare: 1) Curata eficient covorul datorita celor doua perii rotative de aspirare special concepute pentru a indeparta parul de la animalele de companie si praful in profunzime; 2) Aduna praful si mizeria de pe langa mobila si pereti cu ajutorul celor 2 perii laterale de aspirare. Periile laterale au o miscare rotativa spre interior pentru a aduna mizeria si a o directiona spre capul de aspirare. In plus aceasta arhitectura a capului de aspirare reduce riscul infasurarii firelor de par de la animalele de companie in jurul periilor. Acest cap de aspirare este dotat cu tehnologia de atasare/detasare instanta prin click, pentru a inspecta si curata cele doua perii.Robot de aspirare Samsung Visionary Mapping System, 0.6 l, 90 min, Negru/Albastru
     Dupa ce am aspirat întreaga casa, este suficient sa scoate recipientul de colectare praf, sa deschidem capacul prin click si sa aruncam continutul. Mai mult recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf. Datorita formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat si aluneca uniform in cosul de gunoi. 

     Aspiratorul cu viteza de aspirare de 0,3 m/s are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare negru/albastru. Capacitatea de absortie praf a aparatului este de 0,6 litri. Motorul cu puterea de 130 W cu consum maxim de 40 W, de la acest model este de tip independent fiind alimentat de un acumulator de curent continuu cu tensiunea de 18 V, si puterea de 50 W cu Ni-MH. Bateriile de la acest model cu Ni-MH au o durata de functionare mai mare fata de bateriile standard, timpul de functionare al acestui model fiind de 90 de minute. Bateriile NI-MH sunt si foarte usoare, oferindu-ne o experienta de curatare mai durabila. Inainte de a se epuiza complet bateriile din dotare aspiratorul robot se va deplasa singur la statia de incarcare, atunci cand va sesiza scaderea energiei, dupa care va reveni la ultima pozitie memorata si va continua programul de curatare.Robot de aspirare Samsung Visionary Mapping System, 0.6 l, 90 min, Negru/Albastru     Bateriile acestui model sunt reincarcabile pe o durata de 2 ore, pentru o functionare fara fir si ofera libertatea de a curata oriunde vrem. Acum cablul de alimentare nu mai constitue o bariera si putem curata usor in diferite camere ale locuintei fara efort special. Panoul de comanda este dotat cu butoane tactile de: pornire/oprire de tip Start/Stop, mod de functionare manual/automat si de programare a robotului pe ore sau zilnic.

     Performanţa aparatului avand iluminat cu spot luminos tip LED este la fel de ridicată ca cea a unui aspirator de 600 W. Testat de institutul de teste independent SLG pentru aspirarea murdariei de pe suprafete dure. Utilizarea extrem de eficientă a energiei ne ajută să economisim până la 50% din consumul de energie în comparaţie cu un aspirarea obişnuită. Pentru a obtine o asemenea performanta aparatul din punct de vedere tehnologic este dotat cu doua procesoare puternice si o camera digitala care va detecta si memora arhitectura spatiului unde a fost programat sa faca curat. Cu ajutorul sistemului Visionary Mapping, dotat cu o camera digitala si doua procesoare, aparatul va crea o harta completa a locuintei, stabilind singur cel mai eficient traseu de curatare. Senzorii din dotare pot detecta particularitatile tridimensionale ale obiectelor din jur sau chiar anumite texturi si culori ale acestora, iar senzorul de inaltime va impiedica dispozitivul sa cada de la inaltime cand actioneaza intr-un spatiu cu denivelarii, protejand aparatul.     Daca vrei sa protejezi mobila, ghivecele cu flori sau culcusul animalului de companie, poti seta dispozitivul folosind Virtual Guard pentru a evita spatiile restrictionate.     Cea mai importanta dintre posibilitatile de programare a procesului de igienizare al acestui model, il constitue capacitatea aparatului de a efectua sarcinile desemnate fara a necesita supravegherea procesului de curatenie. O alta functie importanta a aspiratorului robot este si Point Cleaning. Daca ai observat ca robotul a ratat o zona fara sa o curete de mizerie, cu ajutorul telecomenzi cu spot luminos, va crea un punct luminos in zona vizata. Aspiratorul robot fiind dotat cu sistemul de detectie Visionary Mapping System prin intermediul camerei digitale va observa punctul luminos si se va indrepta catre el curatind zona vizata. Dupa ce a terminat de curatat locul vizat se va intoarce de unde a plecat si isi va continua traseul prestabilit la initierea curateniei.

     Corpul aspiratorului robot este special construit, avand o dimensiune compacta, de forma lenticulara, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul robot sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este echipat cu amortizoare de protectie din cauciuc moale, deoarece astfel se vor evita surprizele neplacute cum ar fi deteriorarea accidentala a mobilei sau eventualele urme inestetice lasate pe pereti. Samsung Visionary Mapping System este usor de transportat, cu o greutate de 3,5 Kg putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el.  

     Aparatul este dotat si cu filtrul rezistent din burete lavabil inainte de motor, filtrul putând fi spălat uşor sub robinet sau în maşina de spălat pentru o performanţă pe termen lung. Filtrul lavabil cu 3 straturi poate să capteze mai mult de 90 % din particulele ultra fine, precum microorganismele cu dimensiunea de până la 0,3 microni (multe bacterii, polenuri şi alergeni au aproximativ această dimensiune), pentru a produce aer mai curat. In cazul in care filtrul lavabil se infunda cu praf robotul se opreste automat pentru protectia aparatului. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 70 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: statie de incarcare, un dispozitiv de curatare perii si un filtru suplimentar. Pentru a se putea propulsa in zonele greu accesibile, aspiratorul robot trebuie sa aiba o inaltime cat mai mica. Din acest motiv aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x A x I) cm) 35,5 x 35,5 x 9,3 si o greutate de 3,5 Kg. Samsung Visionary Mapping System este un produs, ce se potriveste intr-o casa mai mare sau unde exista nevoie de o igienizare foarte buna cu efort minim. 

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Robot de aspirare Samsung Visionary Mapping System, 0.6 l, 90 min, Negru/Albastru