Baterie granit Schock Cosmo cu Dus Extractibil Nero pret si specificatii tehnice

      SCHOCK este unul dintre producatorii de top la nivel mondial cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, prezent in peste 70 de tari. Bateriile marca Schock fabricate exclusiv in Germania, sunt foarte apreciate de consumatori pentru ca au o calitate buna, un design elegant si preturi bune raportat la calitatea lor. Un model aparte al acestei firme de renume este si bateria Schock Cosmo care are un aspect solid, imbinandu-se, perfect cu o chiuveta marca SCHOCK, intr-o bucatarie cu aspect modern. Acest model de baterie facut din alama si placat cu compozit (CRISTALITE+), devine din ce în ce mai căutat de cei care aleg o variantă mai sofisticata pentru chiuveta de bucătărie. Materialul compozit cu care este placata bateria, nou aparut pe piata si la mare cautare, folosește un amestec de cuarț, rășini și pigmenți. Acest material poate ingloba o mare varietate de culorii si forme, care se pot asorta cu gusturile si nevoile noastre de design: Corpul bateriei este foarte rezistent la atacurile chimice ale preparatelor folosite în bucătărie; Acest model iși mențin mult timp aspectul inițial, fiind foarte rezistent la socuri mecanice, ciobiri si zgarieturi cauzate de tacamuri, cutite sau vase ce se spala in chiuveta; Este foarte rezistent la schimbari bruste de temperatura, astfel ca se poate folosi cu racord la apa rece si la apa calda. Aceasta baterie placata cu compozit este prevazuta cu un strat antibacterian de protectie, Sanitized ce reduce inmultirea bacteriilor cu pana la 99 % si sporeste siguranta in privinta aspectului legat de igiena.

     Analizand caracteristicile cu care este prevazuta aceasta baterie oferta este atractiva. Bateria Schock Cosmo cu inaltimea de scurgere de 131 mm si totala de 172 mm, cu o greutate de 2 kg, dispune de un design elegant cu ornamenta cromate, ce se armonizeaza perfect cu elemente din granit, marmura sau otel inoxidabil.

     Acest model se potriveste perfect atat in bucatariile traditionale, precum si in cele moderne. Materialul bateriei este metalic din alama si placat cu compozit de culoare negru. Acest model din punct de vedere tehnic este dotat cu un cartus ceramic care este usor de inlocuit, prin inlaturarea partii de sus a bateriei. Manerul metalic al bateriei in pozitie superioara are indicator de apa calda si apa rece si asigura o functionare fiabila si de lunga durata. Robinetul bateriei este de tip monocomanda. Pentru o raza de lucru extinsa, bateria se poate roti la 150°, fiind dotata cu un regulator brevetat cu scurgere tip cascada, necesar pentru a preveni depunerile de calcar. Bateria din punct de vedere tehnic este dotata si cu aerator cu limitare de debit, asigurand un jet cu flux stabil si fara stropi. Ca o particularitate aparte a acestui model este faptul ca este echipat cu un dispozitiv special de dus extractibil ce ne permite sa ajungem cu jetul de apa oriunde in chiuveta, facand posibila utilizarea completa a zonei de spalare. Image result for Baterie granit Schock Cosmo cu Dus Extractibil Nero     Pachetul de livrare al bateriei Schock Cosmo sunt urmatoare: 2 furtune de legatura flexibile cu lungimea de 350 mm si piulita de legatura marimea 3⁄8″. Racordul pentru montaj in chiuveta a acestui model de baterie, are un diametru pentru o gaura de 35 mm.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o baterie performanta care sa faca fata nevoilor si cerintelor noastre la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Image result for Baterie granit Schock Cosmo cu Dus Extractibil Nero