Aspirator portabil Cleanmaxx Carpet Cleaner pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul portabil cu metoda de curatare uscat/umeda Cleanmaxx Carpet Cleaner. Acest model de aparat multifunctional 2 in 1 permite curatirea mai multor tipuri de suprafete, de la covoare sau tapiterie, la scaunele autoturismului tau, fie ca este vorba despre o murdarie solida sau lichida. Asadar, acest model ofera nu numai aspirare, ci si o spalare concomitenta a suprafetei, facandu-ti in acest fel munca de doua ori mai usoara, caci aspiratorul se comporta ca un mop clasic. Cleanmaxx Carpet Cleaner are ca dotari standard: container pentru aspirare uscata sau umeda cu functii practice, fiind conceput pentru o aspirare umeda si uscata, ca ajutor la curatarea covoarelor si a tapiteriilor. Are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare verde. Pentru a fi cat mai eficient in indepartatea celor mai dificile pete acest model din punct de vedere tehnologic are in dotare un cap de aspirare echipat cu o perie foarte eficienta.Aparat de curățat tapițerii și covoare Cleanmaxx Carpet Cleaner     Motorul puternic de 300 W, iti ofera puterea de aspirare de care ai nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de orice tip de suprafata. Capacitatea de absortie lichide a aparatului este de 0,9 litri. Cleanmaxx Carpet Cleaner dispune de un recipient pentru apa curata de aprox. 0,48 l si un recipient pentru apa murdara de aprox. 0,9 l. Cu ajutorul functiei de aplicare a agentului de curatare vei putea indeparta chiar si cele mai dificile pete, iar functia de aspirare va elimina apa murdara, lasand suprafata uscata. Image result for cleanmaxx polster- und teppichreiniger

     Panoul de comanda este dotat cu un buton de pornire oprire de tip On/Off. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea fi folosit prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat avand maner pentru transport, cu o greutate de 1,8 Kg si putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. 

     Aparatul utilizeaza un sistem de filtrare ce este realizat in doua trepte, prima fiind filtrul de apa, iar a doua filtrul lavabil HEPA, ce ajuta la filtrarea particulelor de mici dimensiuni, mai mari de 0,3 microni. Deoarece credem ca sanatatea este pe primul loc, apreciem posibilitatea de a igieniza corect, cu detergent si apreciem si functia de filtrare suplimentara a aerului. Clasa emisiilor de praf ale modelului Cleanmaxx Carpet Cleaner se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa B in performanta curatarii covoarelor. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 72 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Aspiratorul Cleanmaxx Carpet Cleaner cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica crescuta a aspiratorul Cleanmaxx Carpet Cleaner este special conceputa sa ofere o putere mare de aspirare la un consum redus de energie. Eficienta energetica oferita de Cleanmaxx Carpet Cleaner este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 14 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x A x I) cm) 28 x 15 x 16 si o greutate de 1,8 Kg. Cleanmaxx Carpet Cleaner este un produs, ce se potriveste intr-o casa unde exista nevoi de o igienizare suplimentara (alergii, boli respiratorii). La primirea acestui aparat vei primi BONUS si un recipient de 50 ml cu agent de curatare.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 

2 comentarii la „Aspirator portabil Cleanmaxx Carpet Cleaner pret si specificatii tehnice<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-d5d4b51f66246' data-rating='5' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

Lasă un comentariu