Bicicleta eliptica inSPORTline Atlanta

    Bicicleta eliptica SPORT line Atlanta semiprofesionala este ideala pentru persoanele de ori si ce varsta femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru toata grupa de muschi ai corpului uman care sunt pusi in miscare simultan si va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. 
     Bicicleta eliptica SPORT line Atlanta este un aparat de fitness care imbina avantajele mersului si alergatului cu cele ale ciclismului ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor feselor, umerilor si coloanei. Acest model cu dimensiunile de: (L, l, H)cm 137 x 54 x 150 are o greutate de numai 51 Kg si nu ocupa mult loc. Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar pentru statura fiecarei persoane care o va utiliza. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un set de curele care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Lungimea suportului de sprijin pentru talpa piciorului este de 28 cm cu lungimea pasului de 42 cm. Inclinatia pedalei este ajustabila dupa preferinte. Acest model are in dotare si o curea de piept (cu senzor pentru puls).Bicicleta eliptica inSPORTline Atlanta     SPORT line Atlanta include o pereche de brate fixe si un set de brate mobile, pentru a obtine un antrenament mai echilibrat. Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 150 Kg.
      Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD cu ecran blue light, care afiseaza informatii cu privire la timp, distanta parcursa, viteza caloriile arse, performanta, recuperarea pulsului, cadenta, data, temperatura camerei, pulsul normal, viteza normala, test fitness, testarea conditiei fizice. Computerul din dotare este programat manual sau la mod user, cu 12 programe presetate, un program personalizat in functie de performanta si 4 programe in functie de puls.Bicicleta eliptica inSPORTline Atlanta     SPORT line Atlanta functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 16 nivele de rezistenta la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul electronic de presiune cu sistem de franare magnetic de pe panoul de comanda, fara a opri antrenamentul. Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta cu o greutate de 9 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. In plus sistemul poly V – Belt din dotare asigura o functionare usoara si silentioasa. Acest model este alimentat de la reteaua electrica cu un adaptor de retea de 220 V.      Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe pedalele bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.

 Recomandare:
     Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta fitness performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul exercitiilor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret
     Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

Bicicleta eliptica inSPORTline Atlanta