Masina de spalat rufe Vision Clean VWM-61000 pret si specificatii tehnice

     Masina de spalat rufe Vision Clean VWM-61000 de culoare alb este alegerea inspirata daca iti doresti o masina de spalat performanta dotata cu tehnologii de ultima generatie si economica din punct de vedere al consumului. Aparatul prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: 88,1 cm inaltime, 52,7 cm lungime si 64,1 cm latime si greutatea de 65 Kg astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata. Vision Clean VWM-61000 este dotata cu un motor avansat universal si cu axul de rotatie in continuarea axului de rotarie al tamburului, ce roteste tamburul direct, fara curea, reducand astfel vibratiile nedorite si zgomotul. De asemenea, prin utilizarea masinii de spalat Vision Clean cu motor Power Drive se optimizeaza si consumul de energie. Motorul are protecție electronica si termica împotriva supraîncalzirii si izolaţie fonică pentru funcţionare silenţioasă. Datorita acestei tehnologi se asigura o functionare ultra-silentioasa de 58 dB la spalare si 77 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica.

     Capacitatea maxima de incarcare este de 6 Kgiar cele 1000 de rpm. asigura o spalare eficienta. Vision Clean are tehnologia Turatie variabila sau excludere centrifugare unde poti alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, de la minim 400 rot/min la maxim 1000 rot/min. Vision Clean are un sertar special conceput cu trei compartimente, pentru alimentare cu detergent solid si lichid. La acest model usa nu poate fi deschisa pe timpul ciclului de spalare. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. 

     Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un ecran LCD, cu programator mecanic cu taste, avand urmatoarele functii: amanare pornire 24 h, afisare timp ramas, optiune temperatura, extra clatire, selectare centrifugare. De asemenea se vor cunoaste etapele de spalare. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. In stanga panoului de comanda se afla sertarul cu 3 compartimente pentru detergent solid si lichid, cu un dispozitivul ce ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de preferinta utilizatorului. 
     Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent carbotech iar tamburul este din otel inox cu o capacitate de 55 de litri, avand diametrul hubloului de 34 cm. Deschiderea hubloului se realizeaza la 135 de grade. Tamburul cu tehnologie Senso Care este făcut din cel mai calitativ oțel inoxidabil, cu o suprafață extrem de netedă. Astfel, rufele sunt spalate, clatite și stoarse, fara a fi deteriorate. Grila formata din cele 15 functii si programe de spalare este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii.

     Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Acest model are prevazut o rezistenta electrica nichelata, cu 40% avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. In plus incalzitorul cu un design nou si imbunatatit include un sistem de protectie impotriva supraincalzirii. Acest lucru extinde durata de viata si face operarea masinii de spalat mai sigura.

     Vision Clean dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Acest model se poate conecta direct la rețeaua de alimentare cu apă caldă, astfel ca masina va încălzi apa până la temperatura cerută de programul de spălare mult mai rapid decât o mașină care nu permite această conectare. Acest lucru va economisi energie, bani și timp. Cu ajutorul sistemului Eco-Logic din dotare, ne vom putea bucura de o economie substantiala a consumului de resurse cu pana la 50%, precum si de o reducere semnificativa a duratei de spalare a programului selectat cu pana la 50%, atunci cand masina de spalat este incarcata la jumatate. Sistemul special Overflow protejeaza masina de spalat rufe impotriva inundatiilor neplacute, pe care nici o femeie nu le doreste de la o masina de spalat moderna. Sistemul detectare spuma – optimizeaza functionarea masini de spalat pana cand se atinge un nivel optim al spumei din interior. 

    Poti alege intre cele 15 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: extra-clatire, prespalare, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc. Programele speciale ale masini Vision Clean sunt: Programul rapid cu incarcare maxima la 30ºC in doar 15 minute. Programul Eco Clean 20°C a fost creat din dorinta de a proteja mediul si resursele naturale. Pot fi spalate articole colorate din bumbac sau sintetice, cu o incarcare de maxim 2,5 kg, intr-o perioada mai scurta de timp si intr-un mod mult mai economic. Program extra-clatire se adaugă un ciclu de clătire în plus faţă de cel de după ciclul principal de spălare. Este diminuat astfel riscul afecţiunilor caracteristice unei pieli sensibile (în cazul bebeluşilor sau a alergiilor etc) datorate unor eventuale resturi de detergent. Spalare manuala acest program este dedicat pentru a spala hainele de lana/delicate care au etichete cu „a nu se spala în maşina”, pentru care se recomandă spalarea manuala. Prespalarea este necesara numai pentru haine foarte murdare. Renunţand la prespalare economisim energie, apa, detergent şi timp. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport. Cu functia speciala pentru camasi, mai exact pentru a preveni sifonarea lor excesiva. Acest model spala cu aceasta functie camasile care vor fi mai putin sifonate, datorita unor tehnici speciale de miscare a cuvei. Programul Mix ce permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat. Program bumbac cu trei optiuni de temperatura (eco 40°C, eco 60°C, 90°C) Sintetice rece la 40°C. Delicate cu 2 optiuni de program Mătase sau Lână. Matase (30°C)/Perdele. Timer-ul ii confera un grad ridicat de autonomie acestui model, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp. Detergentii eficienti de astazi si programele moderne de spalare ofera acum rezultate excelente chiar daca spalam la temperaturi mai mici. In loc sa alegem programul 40°C putem alege programul de spalare la 20°C si vom economisi cu 50% mai mult curent. Rufele care sunt mai putin murdare vor fi improspatate si se vor pastra mai mult timp. In plus acest model are si sistem de autodiagnosticare ce detecteaza erorile ce pot aparea in timpul functionarii cat si la programare, oferindu-ti solutii pentru rezolvarea problemei direct pe telefon printr-o aplicatie speciala disponibila atat pentru Android cat si Ios. La terminarea programului de spalare un semnal sonor ne anunta finalizarea programului. Masina de spalat rufe Vision Clean VWM-61000 are o clasa de eficienta energetica inalta A++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 9900 l/an, de energie in program standard de spalare calculat la programul bumbac 60° si încarcatura completa de 0,85 kW/ciclu cu un consum anual de energie de 171 kWh/an calculat in medie la 200 de cicluri de spalare anual.

 Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 3 ani fara costuri suplimentare, iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici

Masina de spalat rufe Vision Clean VWM-61000, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++

 

2 comentarii la „Masina de spalat rufe Vision Clean VWM-61000 pret si specificatii tehnice<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-49d0b76265346' data-rating='4.9' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

  1. Puteti fi mai explicit in folosirea acestor programe?
    La masina cumparata in urma cu 4-5 zile toate programele marg cca.180′. Cartea tehnica sau de utilizare este super abstracta.
    Mulțumesc

Comentariile sunt închise.