Espressor automat Krups Espresseria Automatic EA8160 pret si specificatii tehnice

    Cand vrem sa savuram o bautura energizanta la birou pentru a ne remonta sau acasa cand vrem sa impresionam un musafir cu o servire prompta si delicioasa, atunci espressorul automat Krups este aparatul de care ai nevoie pentru a-ti implini aceste dorinte. 

     Aparatul automat Krups Espresseria Automatic EA8160 are un design modern, culoare negru, un panou de comanda simplu avand butoane de actionare cu pictograme si display LCD. Aparatul are urmatoarele dimensiunii: (W x D x H): 245 x 330 x 365 mm si o greutate de 9,8 Kg.

     Afișajul LCD îți va arăta toate informațiile de care ai nevoie și te va asista pentru a pregăti rapid cafeaua. Tava pentru cești este din inox și este dotată cu un sistem anti-alunecare și unul pentru scurgere. Acest model german este unul din cele mai vandute modele de firma Krups, avand presiunea de lucru 15 bari. Rezervorul de apa transparent are o capacitate de 1.7 litri, eczistand posibilitatea îndepărtării containerului, cu umplerea sau curățarea lui. Aparatul avand o capacitate mare de stocare apa, putem obtine in final o gama variata de bauturi, de la Ristretto la cafea lunga (20ml – 220ml). De asemenea, vei putea pregăti și ceai sau ciocolata calda datorită sistemului simplu de fierbere, care are inglobat un Sistem Thermoblock Compact (CTS) cu incalzire rapida. Secretul sau rezida in capul de pre-infuzare ce este pozitionat in centrul sistemului de incalzire Thermoblock. Cu acest sistem obtinem o temperatura optima de 70°C ideala pentru a savura aroma unui espresso cu lapte cald.
   Acest model are un recipientul din inox alimentar, ce permite pastrarea laptelui in conditii optime, chiar si in frigider. Folosit impreuna cu duza pentru cappuccino vom obtine o spuma de lapte densa, elementul principal pentru un cappuccino desavarsit.

     Cafeaua se prepară complet automat, putând seta espressorul chiar și printr-o singură apăsare de buton atunci când folosești setările deja memorate pentru fiecare bautura. Aparatul detine si functia de spumare obtinand cel mai bun cappuccino, care va contine o spuma perfecta, cremoasa, densa si de durata. 

     Acest aparat are un compartiment de cafea boabe sau cafea macinata de 260 grame. Krups EA8160 are si o unitate de macinare din inox alimentar de inalta calitate, care macina cafeaua cu 3 setari de dimensiuni, pentru a se potrivi nivelului de prajire, fin si uniform, in functie de gradul de setare. Astfel, boabele isi vor pastra aroma naturala, iar cafeaua rezultata va avea gustul pe care ni-l doriti.Espressor automat Krups Espresseria Automatic EA8160, 1450W, 15 bar, 1.7 l, Negru     Camera de percolare a acestui model permite un debit variabil de cafea, ce poate varia intre 6 si 9 grame in functie de bautura selectata. Puterea de 1450 W claseaza acest aparat in topul espressoarelor puternice, dar a fost luat in consideratie si aspectul consumului, astfel ca espressorul incalzeste numai cand e necesar si mai exista un comutator care deconecteaza aparatul complet de la retea. Aparatul de cafea vine dotat si cu filtru de apa Claris care are rolul de a obtine un ph neutru al acesteia, curatand-o de toate impurtitatile pe care nu reusim sa le vedem cu ochiul liber. Functia de Auto-programare clatire si decalcifiere ne ajuta sa-l mentinem curat si igienizat dupa fiecare utilizare, avand indicator de detartrare astfel incat bauturile noastre preferate sa aiba acelasi gust in fiecare zi. Unitatea de preparare se poate detasa usor pentru a fi igienizata dupa un ciclu mai lung de folosire. Acest aparat avand un mod de lucru in regim automat, dupa prepararea cafelei se opreste automat generand cu aceasta functie si importante economii de energie electrica pe parcursul anului.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

     Mai multe detalii tehnice precum si pareri ale cumparatorilor puteti verifica si pe pagina produsului accesibila aici

     Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

Espressor automat Krups Espresseria Automatic EA8160, 1450W, 15 bar, 1.7 l, Negru