Espressor automat Bosch VeroCafe TES50221RW pret si specificatii tehnice

     Espressorul automat, Bosch VeroCafe TES50221RW este un aparat super automat cu un design modern avand o carcasa din plastic dur si foarte usor de folosit ce poate prepara cafea, espresso, cappuccino sau caffe crema. Aparatul Bosch VeroCafe TES50221RW cu pornire/oprire automata programabila, are un design modern, culoare argintiu, un panou de comanda simplu avand taste iluminate cu actionare clasica cu pictograme sugestive. Acest aparat este usor de folosit datorita design-ului care ne ajuta sa selectam cantitatea de cafea macinata, cantitatea de apa, ciclu de autocuratare numai printr-o singura apasare de buton.      Tava pentru cești este din inox și este dotată cu un sistem anti-alunecare și unul pentru scurgere. Aparatul este usor de curatat fiind dotat cu functia de auto-curatare.
Acest model este unul din cele mai vandute modele de firma Bosch, avand presiunea de lucru 15 bari. Rezervorul de apa transparent si detasabil, are o capacitate de 1,7 litri, din care poti obtine la final 2 cesti delicioase de caffe, cappuccino, caffe crema, sau espresso.Espressor automat Bosch VeroCafe TES50221RW, 1600W, 1.7 l, 15 bar, Argintiu     De asemenea, vom putea pregăti și ciocolata calda datorită sistemului simplu de fierbere, care are inglobat un boiler cu functie de apa fiarta, cu incalzire rapida. Sistemul ce incalzeste apa asigura o temperatura optima pentru fiecare functie/optiune. Prin incalzirea doar a unei cantitati necesare de apa, se imbuntatateste calitatea espressor-ului. Conductele din otel inoxidabil ale thermoblock-ului sunt mai echilibrate decat conductele din aluminiu. Cu acest sistem obtinem o temperatura optima de 70°C pentru apa fiarta, ideala pentru a savura aroma unui espresso cu lapte cald. Aparatul detine si functia de spumare obtinand cel mai bun cappuccino, care va contine o spuma perfecta, cremoasa, densa si de durata. 

      Cafeaua se prepară complet automat, putând seta espressorul chiar și printr-o singură apăsare de buton atunci când folosești setările memorate. Indiferent daca vrei un cappuccino sau o cafea, bautura ta preferata va fi gata in cateva secunde si exact la temperatura potrivita, datorita boilerului cu incalzire rapida. Spuma de lapte fierbinte este exact asa cum iti place, gratie sistemului clasic de spumare a laptelui. O alta functie utile este aceea ca aparatul printr-o simpla apasare de buton alege rapid cantitatea de cafea boabe pentru a fi macinata, pentru a obtine un espresso cu concentratie mai tare sau mai slaba pe 6 nivele de tarie, cu ajustare individuală a temperaturilor pentru cafea in 3 trepte. Aroma unica si spuma perfecta sunt obtinute cu ajutorul sistemului. Aroma Pro Concept prin care cafeaua macinata este de fiecare data presata perfect in camera de fierbere, indiferent de cantitatea introdusa. Distribuitorul de cafea are inaltimea reglabila pentru cesti cu inaltimea de la 85 la 142 mm. Espressor automat Bosch VeroCafe TES50221RW, 1600W, 1.7 l, 15 bar, Argintiu

     Acest aparat cu sistem de pre-umezire a cafelei, are un compartiment de cafea de 300 grame si accepta atat cafea boabe cat si cafea macinata. Pentru a pastra aroma boabelor de cafea recipient este prevazut cu capac etans de conservare a aromei. Ecam este dotat cu o unitate de macinare profesionista, din ceramica de inalta calitate care macina cafeaua fin si uniform in functie de gradul de setare. De obicei oamenii, obisnuiesc sa consume numai cafea boabe, macinata de ei sau de espressor, pentru a pastra gustul aromat si irezistibil al cafelei. Cu acest model de rasnita, boabele isi vor pastra aroma naturala, iar cafeaua rezultata va avea gustul pe care ni-l dorim. Bosch are in dotare indicator ce indica nivelul de cafea boabe din recipient si un indicator de rezervor de apa (gol/plin). Bosch are in dotare si un compartiment de cafea deja macinata la care avem acces usor, culisand sertarul in afara.Espressor automat Bosch VeroCafe TES50221RW, 1600W, 1.7 l, 15 bar, Argintiu     In plus aparatul ne instiinteaza si in ce stadiul de clatire si decalcifiere se afla, avand programe automate pentru clatire si decalcifie şi program de curăţare calc’n’clean la pornirea si oprire aparatului. În felul acesta aroma se va păstra pentru mai mult timp în ceașcă. Aparatul poate selecta cantitatea de cafea in functie de optiunea aleasa: de la 6 g pana la 14 g. Aparatul are si o tava detasabila pentru colectare apa si zat cafea cu o capacitate de colectare de 14 cesti/72h. Puterea de 1600 W claseaza acest aparat in topul espressoarelor puternice, dar a fost luat in consideratie si aspectul consumului, astfel ca espressorul are functie de economisire a energiei, el incalzeste numai cand e necesar si mai exista un comutator care deconecteaza aparatul complet de la retea.

     Aparatul de cafea vine dotat si cu filtru de apa care are rolul de a obtine un ph neutru al acesteia, curatand-o de toate impurtitatile pe care nu reusim sa le vedem cu ochiul liber. Ecam are sistem de avertizare curatare pentru sistemul cappuccino. Functia de Auto-programare clatire si decalcifiere ne ajuta sa-l mentinem curat si igienizat dupa fiecare utilizare, avand indicator de detartrare astfel incat bauturile noastre preferate sa aiba acelasi gust in fiecare zi. Unitatea de preparare se poate detasa usor pentru a fi igienizata dupa un ciclu mai lung de folosire.Espressor automat Bosch VeroCafe TES50221RW, 1600W, 1.7 l, 15 bar, Argintiu     Aparatul este dotat cu un compartiment pentru cablu cu (lungime cablu conectare: 1 m). Aparatul este dotat tehnologic si cu functia de economosire de energie, avand un micro intrerupator pentru functionarea on/off cu deconectare automată după un timp prestabilit (consum 0 Watt). Accesoriile incluse ale acestui model sunt urmatoarele: linguriţă pentru dozaj, foiţă test pentru duritatea apei si furtun conexiune pentru dispozitiv spumare lapte. Aparatul are urmatoarele dimensiunii: (W x D x H), 385 x 280 x 479 mm si o greutate de 9,32 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

     Mai multe detalii tehnice precum si pareri ale cumparatorilor puteti verifica si pe pagina produsului accesibila aici

     Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

Espressor automat Bosch VeroCafe TES50221RW, 1600W, 1.7 l, 15 bar, Argintiu