Masina de tocat carne Zelmer ZMM0805W pret si specificatii tehnice

    Masina de tocat carne Zelmer ZMM0805W este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de bucatarie completa care sa iti ofere ajutorul de care ai nevoie atunci cand gatesti. Acesta este dotat cu o multitudine de ustensile solide din inox alimentar si plastic dur, pentru o experienta a gatitului cat mai profesionista. Acest model cu configuraţie compactă de culoare alb, iese de asemenea in evidenta prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la prepararea diferitelor alimente din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu buton clasic basculant pozitionat pe carcasa motorului, cu control mecanic, indeplinesc functiile de: Tocare a alimentelor din carne. Controlul si functionarea acestui aparat cu o singura viteza este foarte simpla; Se conecteaza accesoriul cu functia dedicata la aparat si se apasa pe butonul de pornire. Cu functia de tocat carne, aparatul este un ajutor de nepretuit in bucataria noastra; Are si alte functii, in afara de tocat carne, cum ar fi si functia umplut carnat. Această interfaţă cu actionare clasica, oferă acces direct la functionarea masini de tocat in bune conditii si maxima securitate. Motorul este protejat de eventualele defectiuni prin cuplajul de siguranta. Atunci cand masina de tocat este supraincarcata, cuplajul de siguranta din plastic se distruge, iar motorul nu se arde. Aceasta piesa de siguranta este accesibila, inlocuindu-se foarte usor. 

     Masina de tocat carne Zelmer ZMM0805W cu camera de tocare nr. 8 din inox alimentar, are o putere de aproximativ 500 W cu o singura viteza, suficient pentru a executa numeroase operatiuni in conditii optime. Cu acest model, vei putea pregati de exemplu 1,2 kg de carne pentru sarmale sau carnati, in doar 60 de secunde. Accesoriile puternice folosite pentru tocat carne din inox sunt: 2 discuri dublu taietoare din inox, cu dimensiunile la gratar de 4/8 mm, ce sunt usor de fixat printr-o simpla infiletare la aparat. 

     Acest model detine o multitudine de functii pe care le indeplineste foarte bine prin intermediul accesoriilor numeroase cu care a fost dotat, acestea sunt: Accesoriu Carnati; Accesoriu impingere; Cutit de tocare cu doua fete si tava de alimentare din plastic. Toate componetele acestui model sunt confectionate dintr-un plastic dur foarte rezistent si otel inox alimentar, iar spalarea acestora se face atat manual cat si la masina de spalat vase. Acest aparat cu sistem anti-alunecare, avand greutatea de 1,4 Kg si dimensiunile de (W x D x H)cm: 24 x 10,5 x 23 ne va bucura inca de la prima folosire iar multitudinea de functii si accesorii ne va ajuta sa preparam mult mai usor orice fel de mancare. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Masina de tocat carne Zelmer ZMM0805W, 500 W, 1.2 Kg/min, Alb