Masina de tocat carne Naumann NM-120 este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de bucatarie completa care sa iti ofere ajutorul de care ai nevoie atunci cand gatesti. Acesta este dotat cu o multitudine de ustensile solide din inox alimentar si plastic dur, pentru o experienta a gatitului cat mai profesionista. Acest model cu configuraţie compactă de culoare alb, iese de asemenea in evidenta prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la prepararea diferitelor alimente din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu buton clasic on/off si cu schimbatorul de sens rotatie aparat cu functia Reverse, pozitionate pe carcasa motorului, cu control mecanic, indeplinesc functiile de: Tocare a fructelor si legumelor si tocare a alimentelor din carne. Utilizarea functiei Reverse este interzisa in timp ce masina de tocat carne este in functiune. Inainte de a folosi acesta functie, opriti aparatul si asteptati cel putin un minut pana cand motorul se va opri complet. Functia Reverse este folosita atunci cand aparatul este blocat cu resturi de carne cu tesut mai dur, care se pot prinde in cutitul tocatorului. De asemeni, aceasta optiune este eficienta si pentru a goli masina dupa incheierea procesului de tocare, fara a permite risipa de alimente.
Controlul si functionarea acestui aparat cu angrenaj metalic, este foarte simpla; Se conecteaza accesoriul cu functia dedicata la aparat si se apasa pe butonul de pornire. Cu functia de tocat carne, aparatul este un ajutor de nepretuit in bucataria noastra. Această interfaţă cu actionare clasica, oferă acces direct la functionarea masini de tocat in bune conditii si maxima securitate. Masina de tocat carne Nauman cu sistem de prindere automat si cu buton pt ejectarea, are o putere de aproximativ 1500 W cu o singura viteza, suficient pentru a executa numeroase operatiuni in conditii optime. Cu acest model, vei putea pregati de exemplu 1,5 kg de carne pentru sarmale sau carnati, in doar 60 de secunde. Accesoriile puternice folosite pentru tocat carne din inox sunt: 3 discuri dublu taietoare din inox, cu dimensiunile la gratar de 5/7 mm normal si grosier de 7 mm cu orifici in triunghi, ce sunt usor de fixat printr-o simpla infiletare la capul de tocare cu marimea numarul 8 al aparatului.
Neumann presează toate tipurile de fructe moi si zarzavaturi, transformându-le în suc şi piure, obtinand un suc proaspăt doar în câteva minute. Acest model detine o multitudine de functii pe care le indeplineste foarte bine prin intermediul accesoriilor numeroase cu care a fost dotat, acestea sunt: Accesoriu Carnati; Accesoriu rosii, Accesoriu kebbe; Melc de tocare; Inel de fixare; Cutit; Tub de admisie; Dispozitiv de impingere si tava de alimentare din aluminiu.
Toate componetele acestui model sunt confectionate dintr-un otel inox alimentar si plastic, iar spalarea acestora se face numai manual la o temperatura a apei de 50°C. Kebbe este un preparat traditional din Orientul Mijlociu compus in principal dintr-o faina speciala si carne de miel, care se amesteca pentru a forma o mixtura omogena, ca o pasta. Acest amestec este trecuta prin masina de kebbe, si taiat in bucati de lungime mica. Acesti cilindri goi de pasta ce ies din masina se umplu cu un preparat de carne tocata. In continuare capetele cilindrilor de coca umpluta se unesc si sunt prajiti in ulei incins. Kebbe este un preparat traditional din Orientul Mijlociu compus in principal dintr-o faina speciala si carne de miel, care se amesteca pentru a forma o mixtura omogena, ca o pasta. Acest amestec este trecuta prin masina de kebbe, si taiat in bucati de lungime mica. Acesti cilindri goi de pasta ce ies din masina se umplu cu un preparat de carne tocata. In continuare capetele cilindrilor de coca umpluta se unesc si sunt prajiti in ulei incins. Am sa dau si o reteta simpla pentru preparare Kebbe. Ingrediente pentru compozitie: Carne de miel; 100 g Ulei de măsline; 1 ½ lingură Ceapa(tocată marunt); 1 ½ lingură Condimente după gust; Sare după gust; Făină 1 ½ lingură. In continuare tocaţi carnea de miel o dată sau de 2 ori; Căliţi ceapa pană se rumeneste şi adăugaţi carnea tocată, toate condimentele, sarea şi făina. Pentru aluat carne slabă de viţel 450 g; Făină 150-200 g; Condimente după gust; Nucsoară măcinată după gust; Boia de ardei după gust; Piper după gust. Tocaţi carnea slabă de viţel de 3 ori şi amestecaţi toate ingredientele într-un vas. Cu o cantitate mai mare de carne şi cu mai puţină făină pentru aluat conferă amestecului o consistenţă mai mare şi un gust mai savuros. Tocaţi din nou compoziţia obtinută de 3 ori. In continuare dezasamblaţi masina de tocat, scotand cuţitul şi sita folosite la pasii precedenţi si montaţi accesoriile pentru preparare kibbe împreună pe spirala-melc a maşinii de tocat introducându-le în interiorul tubului de lucru. Rotiţi şi strângeţi inelul de fixare până este complet strans fara sa-l fortati. Pornind masina realizaţi tuburi cilindrice din aluatul preparat pe care le umpleţi apoi cu compoziţia/pasta obţinută în prealabil. Datorita motorului din dotare, acest model este si silentios, nivelul de zgomot emis nu depaseste 85 dB. Aparatul este echipat cu un sistem de siguranta care opreste automat aparatul in caz de supraincalzire. Fabricantul acestui model recomanda sa lubrifiati sistemul de taiere cat si discurile de taiere cu putin ulei vegetal din cand in cand. Acest aparat cu sistem anti-alunecare, avand greutatea de 3,5 Kg si dimensiunile de (W x D x H)cm: 28 x 22 x 16 ne va bucura inca de la prima folosire iar multitudinea de functii si accesorii ne va ajuta sa preparam mult mai usor orice fel de mancare.
Recomandare:
Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun: Verifica oferte pret
Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici
Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus