Fier de calcat Tefal Primagliss FV2560 pret si specificatii tehnice

     Cu noul fier de calcat Tefal Primagliss FV2560 de culoare alb/negru fabricat in Franta chiar si cele mai dificile cute vor fi istorie datorita tehnologiilor de ultima generatie de la Tefal.

     Punctul forte al acestui fier de calcat il reprezinta talpa al carui design inovativ este conceputa sa ofere un flux de abur continuu abundent pentru a te ajuta sa indepartezi mai usor cutele dificile. Aceasta ofera o aderenta mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori. Talpa Ultragliss Difussion ce constituie cea mai importanta parte componenta a acestui aparat, este exclusiv acoperita cu un strat de Oxid de Paladiu cunoscut pentru proprietatile sale catalitice unde materialele organice (pete) sunt descompuse in gaz si abur. Talpa a fost conceputa pentru o alunecare fara efort pe orice tip de tesatura. Fier de calcat Tefal Primagliss FV2560, Talpa Easy Gliding, 2300 W, 0.27 l, 100 g/min, Alb/Negru     Din punct de vedere tehnologic talpa este dotata si cu sistem anti-calcar pentru a preveni depunerile de calcar din interiorul aparatului, conceput pentru a mentine performanta fierului timp indelungat, precum si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa ce ar putea pata tesatura. Colectorul anticalcar este detaşabil pentru a se putea curata periodic marind performanţa de durată a sistemului de generare a aburului. Aparatul ofera urmatoarele optiunii: Debitul de abur este variabil de până la maxim 35 g de abur pe minut pentru a umezi şi înmuia ţesăturile, indepartand cele mai dificile pete si asigurând o călcare perfectă. Jetul de abur este puternic de până la maxim 100 g de abur pe minut pentru netezirea cutelor foarte dificile. Abur vertical unde jetul de abur vertical, este ideal pentru ţesăturile delicate. Acest model are si functia pulverisare/spray care are rolul de a pregati tesatura pentru trecerea fierului, asigurand o calcare perfecta la cele mai diverse tipuri de tesaturi. Aparatul va asigura alunecare de lungă durată unde talpa Ultragliss Difussion Autoclean asigură alunecare de lungă durată şi distribuirea excelentă a aburului. O alta caracteristica ce trebuie apreciata corespunzator este sistemul anti-drip, care nu permite apei sa se scurga peste materiale, mai ales din momentul cand fierul de calcat nu mai are incorporat rezervorul de apa. Aparatul cu variator de temperatura manual, are un rezervor cu capacitate de 270 ml de apă necesar pentru o sesiune de călcare fără întreruperi. Aparatul este uşor, stabil şi uşor de manipulat datorită mânerului confortabil şi a cablului de alimentare lung de 1,80 m.

     Din punct de vedere energetic fier de calcat Tefal Primagliss FV2560 dezvolta o putere totala de pana la 2300W cu alimentare de la reteaua de curent electric 220 V. Aparatul cu oprire automata este dotat si cu 3 sisteme de siguranta pe partea electrica si termica datorita termostatului de protectie performant din dotare.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Fier de calcat Tefal Primagliss FV2560, Talpa Easy Gliding, 2300 W, 0.27 l, 100 g/min, Alb/Negru