Vitrina Wiktor 88 Corp Suprapozabil pret si specificatii de design

      Daca visezi de ceva vreme la o vitrina mare, care sa iti puna in valoare colectia de carti si in care sa te relaxezi citind, atunci poti opta pentru una clasica, din colectia de mobilier Wiktor . In felul acesta ai garantia ca rafturile tale cu titluri la care tii nu se vor demoda niciodata si, in plus, culoarea acesteia care imita foarte bine pe cea a lemnului te va ajuta sa dai impresia ca ai de-a face cu un obiect de design mult mai scump, modern, care sa se potriveasca perfect cu designul de interior al case tale.

     Asadar, daca vrei sa creezi o camera cu un aer cat mai relaxat, potrivita pentru zilele in care vrei sa iti petreci timpul citind, alege aceasta vitrina pentru a completa imgaginea de interior a casei tale.  Aceasta este suprapozabila, deci trebuie amplasata pe mobilierul existent (deasupra comodelor, bufetelor, birourilor). Vitrina nu trebuie dispusa direct pe parchet, ci numai deasupra unor corpuri de mobilier existente.

       Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Vitrina Wiktor 88 Corp Suprapozabil, Arin, 161 x 88 x 45,5 cm