Ochelari realitate virtuala 3D Approx VR01 pret si specificatii tehnice

     Ochelarii realitate virtuala 3D Approx VR01 sunt alegerea perfecta daca vrei sa iti achizitionezi un gadget VR pentru telefonul tau la un pret accesibil.

     Ochelarii sunt construiti dintr-un plastic rezistent cu aspect mat la exterior care se pozitioneaza in jurul fetei cu ajutorul unei benzi reglabile in dimensiune astfel incat experienta sa fie una cat mai comoda. 

     Distanta dintre lentile si ochi poate fi reglata cu ajutorul rotitelor din plastic laterale astfel incat focalizarea sa fie una specifica vederii fiecaruia.

     Unul din elementele de design importante al acestui gadget VR il reprezinta clips-ul de dimensiuni mari, lucru care il face compatibil cu mai multe modele de telefoane mobile de la un ecran de 3.5 inchi pana la 6 inchi. Indiferent de sistemul de operare folosit pe device-ul personal (Android/Ios/Windows) conexiunea este fluenta iar experienta este unica. Acestia va permite sa vizionati filme 3D, jocuri și imagini 3D oferind o experienta de realitate virtuala foarte realista. Beneficiaza de un suport excelent pentru aplicațiile Google VR, și jocuri 3D VR.

     Este recomandat ca telefonul sa aiba o rezolutie minima HD (1280 x 720 pixeli) un procesor Quad Core de 1.6 Ghz si senzori de accelerometru, giroscop instalati pe el. Suportul vizual permite o deplasare a privirii pana la 360 de grade. In pachet mai sunt incluse 2 lentile, alte 3 perechi de lentile pentru ajustare optica si o curea reglabila cap.

Recomandare:

         Daca ai de gand sa investesti ceva bani intr-un astfel de dispozitiv iti recomand ochelari realitate virtuala Star VR Box 3D LP-VR012 , un dispozitiv complet care iti va imprima niste senzatii extraordinare, totul la un pret aceptabil: Verifica oferta pret

         Mai multe detalii tehnice, si imagini poti vedea si pe pagina producatorului aici

         Ii poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, oferta la care consider ca sunt un best buy al momentului: Verifica pret actualizat

Ochelari realitate virtuala 3D Approx VR01