Televizor LED NEI, 80 cm, NE3201 pret si specificatii tehnice

        NEI NE3201 este un televizor LED excelent pentru apartamentul ta, dispune de un ecran de 80 cm si este capabil sa redea imagini calitative la o rezolutie HD. Pretul dar si calitatea imaginilor transmise sunt avantaje care pot fi luate in considerare in cazul in care iti doresti sa il achizitionezi. Face parte din generatia 2016, este un model Non Smart si este foarte usor de utilizat de persoanele de toate varstele. Meniul de configurare imaginie si posturi Tv este in limba Romana, iar accesul la setari si alte elemente de ajustare se poate face cu ajutorul telecomenzii din dotare.

      Este un televizor de volum mediu, care se va potrivi oriunde in casa ta, poate fi asezat si la inaltime pe un suport de perete de tip VESA. Pentru o pozitionare corecta si stabila, modelul de fata beneficiaza de doua picioruse de stabilizare, pozitionate pe colturi. Materialele care intra in constructia acestuia sunt unele calitative, si includ in mare parte plastic lucios, bine finisat in toate zonele. 

      Rama care inconjoara ecranul are un profil subtire si nu ia mult din suprafata destinata ecranului, experienta fiind una excelenta ecranul ocupand mai mult de 90 % din partea frontala. Telecomanda din dotare raspunde bine la comenzi intr-un interval de spatiu de semnal de 7-8 metri. Posturile se schimba rapid si nu exista decalaj de asteptare chiar si in cazul celor cu transmisie in format HD.

      Ecranul de 80 cm, principalul punct de atractie al acestui televizor suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli si beneficiaza de urmatoarele caracteristici de imagine: luminozitate de 180 cd/mp, timp de raspuns de 8 ms, si contrast dinamic de 1200:1. Timpul de raspuns este un parametru interesant de studiat daca iti doresti ca televizorul tau sa raspunda bine la stimuli si sa prezinte pe ecran imagini cu cadre care sa se succeada rapid si sa nu existe intarzieri mari. 8 ms este un scor de rapiditate excelent.

      Transmisia programelor respecta cele mai noi standarde impuse de UE atat in banda larga de semnal cat si in cea scurta, analog si digital (DVB-T/C). Sistemul audio este format din doua difuzoare de tip NICAM Stereo capabile sa scoata pe iesire 2 x 6W.

       Pe partea de conectivitate, televizorul LED NEI NE3201 beneficiaza de urmatoarele dotari fizice: intrare coaxiala pentru cablu, slot CI+ pentru decodor, intrare PC, un USB 2.0 cu functie de redare fisiere video/audio si 3 porturi HDMI. Acesta impresioneaza si din punct de vedere al consumului, un televizor cu un consum moderat de 45 W care cantareste mai putin de 8 Kg.

Recomndare:

       Este o alegere interesanta pentru oricine isi dreste un model ieftin, care sa beneficiaza de o imagine calitativa, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

       Garantia standard pentru acest produs este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Zilele acestea beneficiaza de un discount semnificativ, oferta limitata, asa ca daca esti hotarat iti recomand sa nu stai prea mult pe ganduri: Verifica pret redus

Televizor LED NEI, 80 cm, NE3201, HD