Hota de perete inclinata Electrolux EFV80465OW pret si specificatii tehnice

      In ultimul timp se evidentiaza nevoia si plusul estetic pe care trebuie sa-l aduca bucataria in cadrul locuintei, valabil mai ales in bucatariile care comunica cu living-ul, open space, determinand o crestere a cererii electrocasnicelor pe culoarea alb. Hota de perete inclinata Electrolux EFV80465OW este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de putere medie dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Hota de perete inclinata Electrolux EFV80465OW, este produs in Suedia de concernul Electrolux. Brandul Electrolux este recunoscut in lume, cu o cota de piata foarte importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice si incorporabile propusa de Electrolux pentru piata europeana. Aparatul Electrolux EFV80465OW despre care vorbim astazi este o hota electrica de perete decorativa Downdraft, avand dimensiunile pentru montaj de (IxLxA) cm:  x 61/89 x 33,7 cu greutate de 16 Kg. 

     Hota cu aspirare perimetrică pentru consum redus de energie şi nivel scăzut de zgomot are un design modern, de culoare alb, iar materialul din care este construit este sticla/inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda actionat cu butoane de control actionate prin apasare pozitionate frontal, cu control mecanic, indeplinesc functiile de: setare putere ventilare, pornire/oprire si comutator de iluminare. Această interfaţă cu actionare moderna, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii. 
     Constructiv hota are un aspect robust, cu rama interioara de consolidare pentru o forma cat mai rigida. Iluminarea exterioara a hotei este de tip halogen 2 x 20 W, cu clasa de eficienta iluminare F. Aparatul este dotat si cu un filtru de grasime din aluminiu cu caseta multistrat si eficienta de retinere de clasa E. Acest filtru reţine particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Acest filtru metalic se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestui filtru este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori poate fi introdus în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu-l îndoim. Pentru a detasa caseta filtrului, prin actionarea unui buton, panoul de sticla care mascheaza filtrul se basculeaza in sus pneumatic cu ajutorul unui piston avand acces la caseta filtranta. Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 150 mm. În timpul funcţionării hotei cu evacuare afara, este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de evacuare prin recirculare in interior, acest model are in dotare in plus si un kit de recirculare cu filtru din carbune activ TYPE57 942 122 624, doar la comanda prin reteaua de service Electrolux Romania, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă din inox perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară.

     Din punct de vedere energetic aparatul Electrolux EFV80465OW se remarca prin consumul energetic mic de 80 kWh/an facand parte din clasa de consum C. Acest lucru i se datoreaza motorului, cu puterea de 250 W. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de la min 44 dB la maxim 65 dB, putand fi folosita fara probleme chiar si pe timp de noapte. La acest model racordat la un sistem de tubulatură cu evacuare afara, 50 % din zgomot este direcționat în exterior. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte de ventilar este de la minim 240 la maxim la 625 mc/h. Distanta minima recomandata pentru montaj fata de o plita electrica este de 45 cm si fata de o plita cu functionare pe gaz metan este de 50 cm. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 21 –  22 mp.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Hota de perete inclinata Electrolux EFV80465OW, Putere de absorbtie - 625 mc/h, 80 cm, 1 motor, 3 viteze, Alb

Hota de perete inclinata Electrolux EFV80465OW, Putere de absorbtie - 625 mc/h, 80 cm, 1 motor, 3 viteze, Alb