Semineu electric Classic Flame Corinth de colt/perete pret si specificatii tehnice

     Semineul electric Classic Flame Corinth cu efect de flacara reala, de culoare nuc, se deosebeste prin rafinament si face parte din colectia de seminee electrice moderne. Brand-ul Classic Flame este lider pe piata in solutii de incalzire si racire inovatoare. Folosesc materiale de cea mai buna calitate prelucrate la standarde inalte. Semineul Classic Flame Corinth are doua module de functionare, unul estetic (fara incalzire) si unul clasic (cu incalzire). Acest model contine manta Corinth cu material manta de calitate premium, avand intarituri din lemn masiv cu conectori din metal pe interior, ce asigura o rezistenta sporita la umiditate si variatii de temperatura si focar electric cu diagonala de 23″. Partea superioara a mantalei iese in evidenta cu model sculptat si accente in relief, cu borduri sculptate si ornate cu motive florale acanus. Corpul de sus al acestui semineu include un biblioraft sau un compartiment media generos pentru electronice, cu dimensiunile de: (I x L x A) (cm) 76 x 19 x 31, proiectat sa sustina o plasma TV cu diagonala de pana la 47″, mascand dotarile tehnice. Corpul semineului este incadrat de doua coloane canelate si arcuite si o baza proeminenta din lemn masiv. Detalii acestui model sunt bine conturate cu un ecran de protectie din sticla termorezistenta si o rama decorativa. Semineul Classic Flame Corinth dispune de o tehnologie avansata ce inglobeaza un numar mare de functii inteligente (Opti Flame, Multifire, Real Logs), toate acestea avand rolul de a creea impresia unui foc natural, aceasta avand o miscare naturala. Semineul Corinth prezinta un efect de flacara reala creat prin proiectia luminii pe un film fotosensibil. Semineul cu focar electric 3D are caracteristici care transforma imaginea flacarii in una cat se poate de reala cu o culoare naturala si de mare densitate cu miscari care nu devin repetitive. Flacara acestui semineu electric se remarca printr-o culoare foarte apropiata de culoarea naturala a focului. In plus avem posibilitatea de a controla gradul de luminozitate din interiorul semineului in functie de ambianta precum si 5 viteze de miscare a flacarii. 

Semineu cu focar electric ClassicFlame NEWCASTLE Antique White 23dm1864-pg116     Bustenii au aspect de lemn ars in mod natural. Lemnele care se afla in interiorul acestui model sunt fabricate dupa un mulaj de bustean natural ars pentru a oferi o imagine cat se poate de naturala. Au dimensiuni si aspect asemanator cu cel al lemnelor arse in mod natural in semineele traditionale. Noua tehnologie Spectrafire Plus ofera o impresionanta combinatie de 125 de culori si efecte diferite ale flacarilor pentru a creea cea mai potrivita ambianta in functie de preferinta utilizatorului. Aceasta tehnologie cu 5 setari de ajustare a intensitatii flacarii, ofera utilizatorului posibilitatea de a seta luminozitatea focului in functie de ambianta si preferinte lui. 
Semineu electric ClassicFlame Corinth de colt/perete, cu sunet, cu focar electric 23", Premium Walnut    Dispozitivul de sunet aditional imita trosnetul bustenilor si reproduce sunetul focului arzand care poate fi oprit sau pornit separat de focar. Acest model de semineu electric este potrivit pentru a fi utilizate in apartamente, biblioteca, sau restaurante. Acest model are doua module de functionare, unul estetic (fara incalzire) si unul clasic (cu incalzire). Deci semineul  poate fi folosit pe tot parcursul anului cu sau fara caldura. Efectul de flacara poate functiona independent electronic fara functiile de incalzire. Astfel se creeaza o atmosfera magica chiar si pe timp de vara, mai ales seara, fara a degaja caldura. In anotimpul rece putem folosi suplimentar si functia de incalzire. Acest model are un control dual, local pe semineu sau la distanta cu ajutorul unei telecomenzi. Telecomanda semineului are functiile de pornit/oprit, corespunzatoare efectului de flacara 3D. Tehnologia 3D LED incorporata in acest model consuma doar 11.2 W/h, reducand considerabil consumul de energie electrica. Functiile aparatului sunt controlate cu ajutorul telecomenzii sau a panoului de control termostat digital cu afisare numerica a temperaturii. Din panoul digital de comanda se pot accesa efectul de flacara 3D, incalzirea, butonul de reglaj al intensitatii caldurii si butoanele ce ajusteaza luminozitatea focarului si viteza flacarii 3D. Pentru controlul temperaturi ambientale acest model are inclus un termostat de camera reglabil cu afisaj digital. Afisarea digitala pozitionata in coltul de sus din dreapta ecranului de protectie se aprinde si dispare automat dupa 5 secunde.

Semineu electric ClassicFlame Corinth de colt/perete, cu sunet, cu focar electric 23", Premium Walnut    In plus acest model detine si functia de timer cu oprire automata de la 30 de minute pana la maxim 9 ore de functionare. Prin conectare la o priza normala de 220 V si 7.27 ~ 7.92 Amps, semineul electric ofera in cateva momente  atmosfera romantica  specifica unui semineu pe lemne. In plus focarul semineului electric este prevazut cu o aeroterma silentioasa cu rol de incalzire. Aparatul are un termostat digital cu afisare numerica a temperaturii de la 17°C la 27°C. Semineul Corinth este un produs ecologic si eficient, este un produs verde cu „zero” emisii in atmosfera si randament de 100%. Din punct de vedere energetic are un consum destul de redus, cu un consum de doar 11,2 W/h pentru efectul de flacara, iar aeroterma cu reglare a caldurii foloseste o putere de la 1600 la 1900 W/h. Cu o putere maxima de 1,9 kW, semineul Classic Flame Corinth poate incalzi o suprafata de pana la 37 mp, echivalentul unui volum de 110 mc. Acest aparat detine siguranta la suprasarcina si scurt circuit, in plus si protectie la supraincalzire. Acest model optional vine in 2 variante ca aparat cu pozitionare la perete drept si ca aparat pozitionat pe colt pentru economie de spatiu. Dimensiunile aparatului cu pozitia la perete sunt de: (I x L x A) cm 101,5  x 106,5 x 40 si o greutate de 52 Kg. Iar varianta aparatului cu pozitia la colt sunt de: (I x L x A) 101,5 x 106,5 x 71 si o greutate de 56 Kg. Greutatea focarului este de 12,5 Kg cu dimensiuni focar de: (I x L x A) 61 x 51 x 25,5. Unul dintre marile avantaje ale acestui semineu electric este acela ca poate fi mutat pe orice perete al incaperii, in maximum 20 de minute, cu doar o surubelnita in cruce. Semineul Classic Flame Corinth reprezinta un sistem de climatizare eficient in anotimpul rece, sigur si elegant. Achizitionandu-l, ne vom putea bucura in cel mai scurt timp de caldura si ambianta placuta oferita de acest produs ce imbina stilul retro cu dotarile moderne actuale.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv termic performant care iti va schimba in bine atat  aspectul camerei cat si temperatura de interior: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Semineu electric ClassicFlame Corinth de colt/perete, cu sunet, cu focar electric 23", Premium Walnut