Canapea extensibila Kring Amelia pret si specificatii de design

        Canapeaua extensibila Kring Amelia reprezinta solutia ideala pentru cei care doresc confort in living dar si o solutie atunci cand apar musafirii. O canapea extensibila te ajuta sa te relaxezi pe timpul zilei si sa te odihnesti noaptea, iar spatiul de depozitare de sub sezut, ascunde unele lucruri de care nu ai nevoie. Pentru spatii mai mici, in care dormitorul nu este o varianta, am ales canapele fara brate, care odata extinse se transforma intr-un veritabil pat de dormitor. Canpeaua extensibila Kring Amelia este realizata din materiale de cea mai buna calitate si este disponibila la un pret accesibil. 

      Canapeaua Kring Amelia  este tapitata cu o stofa rezistenta de culoare gri si roz in partile laterale, are o structura interna din rame de lemn, iar spuma poliuretanica din care este realizata salteaua, ofera confort utilizatorilor. Cele doua tetiere de sprijinire din lateral sunt imbracate intr-o stofa de culoare portocalie. 

       O poti muta rapid dintr-o camera in alta datorita dimensiunilor reduse de cca 182x 92.5 x 90.5 cm in forma stransa si de 182 x 124 x 42 cm pentru forma extinsa. La fel curatenia se poate realiza rapid in jurul ei cat si sub ea, piciorusele inalte oferind un spatiu destul de mare sub ea incat sa incape peria de curatare a aspiratorului.

       Accesoriile din metal, arcurile de sustinere din metal creeaza un confort ridicat si permit o postura buna, relaxanta de fiecare data cand te vei aseza pe ea.

       Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Canapea /Coltar extensibila Kring Amelia, modular, material textil,76-182 x 92.5-190 x 42-95 cm, Gri