Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y pret si specificatii tehnice

     Beko WKB61032Y este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta de culoare alb, dotata cu tehnologii de ultima generatie economica din punct de vedere al consumului. Aparatul fiind slim prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: 84 cm inaltime, 60 cm lungime si 41,5 cm latime astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata. Beko WKB61032Y este dotata cu un motorul ProSmart Inverter ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 60 dB la spalare si 78 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Acest motor fiind proiectat tehnologic pentru a beneficia de o durabilitate maxima in utilizare, compania Beko ofera 10 ani garantie acestui tip de motor. Capacitatea maxima de incarcare este de 6 Kg iar cele 1000 de rpm. asigura o spalare eficienta. Beko are tehnologia Turatie variabila sau excludere centrifugare unde poti alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, de la minim 600 rot/min la maxim 1000 rot/min. Beko are un sertar special conceput pentru alimentare cu detergent solid si lichid. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent.

     Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic, avand urmatoarele functii: amanare pornire de la 0 – 19 h, afisare timp ramas, selectare centrifugare. De asemenea se vor cunoaste functiile de spalare cu ajutorul unor LED-uri de control. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. In stanga panoului de comanda se afla sertarul pentru detergent solid si lichid, cu un dispozitivul ce ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de preferinta utilizatorului. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul este din otel inox. Hubloul are o deschidere generoasa de 30 cm si un unghi de deschidere al usi de 155° astfel si cele mai voluminoase articole pot fi incarcate cu usurinta. Grila formata din cele 11 programe este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa.

     Poti alege intre cele 11 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: extra-clatire, prespalare, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. Masina detine certificare Wolmark care garanteaza ca articolele de lana sau casmir si a altor tesaturi delicate nu vor fi niciodata deteriorate, iar culorile isi vor pastra intensitatea. Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Masinile de spalat Beko sunt prevazute cu rezistenta electrica nichelata, cu 40% avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Designul special, al cuvei creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Beko dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. 

     Programele speciale ale masini Beko sunt: Programul Dark Care care este special creat pentru hainele inchise la culoare. Baby Protect care este un program cu ajutorul caruia vei spala eficient hainele de bebelus fara a mai pastra vreo urma de detergent in material fiind periculos pentru pielea sensibila a acestuia. Functia pet hair removal indeparteaza eficient parul de pe haine, prin adaugarea unor etape de prespalare si clatire suplimentare la ciclul programelor normale. Beko are implementat si programul ce permite spalarea delicata a unor materiale precum matasea sau casmirul. Sistemul Aquafusion patentat de Beko valorifica la maxim consumul de apa,energie, detergent in timpul spalarii. Astfel, 5,5 kg de detergent poate fi economisit anual, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse. Programul Handwash spalare manuala foloseste o cantitate mult mai mica de apa, evitand-se astfel absorbtia in exces a apei, ceea ce poate rezulta in deteriorarea hainelor. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. Daily Express cu incarcare maxima la 30ºC in doar 39 minute. Destinat articolelor din bumbac usor murdare, nepatate sau in special purtate o singura data. Masina are un ciclul de stoarcere impartit in mai multe etape, iar miscarile lente ale cuvei impiedica sifonarea lenjeriei. Acest proces previne formarea cutelor, iar calcatul lenjeriei se va realiza intr-un timp mult mai scurt. Prespălarea este necesară numai pentru haine foarte murdare. Renunţând la prespălare economisiţi energie, apă, detergent şi timp. Spalare manuala acest program este dedicat pentru a spăla hainele de lână/delicate care au etichete cu „a nu se spăla în maşină”, pentru care se recomandă spălarea manuală.  Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor. Masina Beko are o clasa de eficienta energetica inalta A++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa pe ciclu de spalare de 35 l/ciclu, consum anual de apa 8500 l/an, de energie in program standard de 0,78 kW ciclu de spalare si 173 kWh/an consum in medie anual.

 Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 5 ani fara costuri suplimentare, iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici

Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, LED, Alb