Televizor LED Toshiba, 80cm, 32E1633DG pret si specificatii tehnice

       Am achizitionat de curand noul televizor Toshiba 32E1633DG si pot spune ca nu regret deloc, un televizor cu o istorie intersanta daca e sa privim generatiile trecute, care a stiut mereu sa aduca noutate in noile produse aparute pe piata. Modelul de fata face parte din noua generatie 2016, arata bine ca design, este subtire iar materialele de constructie de cea mai buna calitate.

      Designul modern si extrem de subtire al televizorului LED marca Toshiba, cu o grosime ce nu depaseste 2 centimetri, face ca acesta sa fie imediat remarcat oriunde in locuinta ta, remarcandu-se printr-un aspect exterior elegant si foarte subtire de culoare neagra. In plus, acesta este si usor de instalat pe o comoda TV sau de montat direct pe perete.

      Instalarea acestuia nu este un procedeu complicat, astfel ca odata ce a primit semnalul tv, il poate lua fie prin cablu coaxial (cel de la operatorul de cablu tv) sau prin antena, acolo unde exista si semnal analogic, va functiona fara probleme. Meniul poate fi configurat si in limba romana, iar toate celelalte modificari de culoare, contrast si luminozitate pot fi facute cu ajutorul telecomenzii.

     Rezolutia maxima suportata de ecran este undeva la HD, dar pot spune ca nu e atat de mare diferenta fata de cea Full HD mai ales ca majoritatea posturilor TV emit in format HD sau SD si binenteles ca si pretul este in favoarea acestuia. Imaginile sunt destul de clare, nici foarte extraordinare dar accceptabile. Imaginile sunt clare fara distorsiuni (sistem de reducere distorsiuni Noise Reduction) iar unghiul de vizibilitate este undeva la 160 de grade.

      Pentru cei care iubesc sportul sau filmele de actiune timpul de raspuns in frecventa este o caracteristica care nu ar trebui sa scape din vizor, modelul de fata avand o performanta de 7 ms, ceea ce este dea dreptul buna. Raportat la o rata de refresh de 7 ms, imaginile se vor succeda rapid fara sa exista astfel pierdere de informatie. Luminozitatea indica o valoare de 220 cd/mp in timp ce contrastul dinamic este de 3000:1.

      Este dotat cu un decodor DVB-T/C care respecta cele mai noi standarde impuse de UE in privinta receptiei terestre si digitale, astfel ca nu vei avea probleme cu receptia posturilor tv. 

     Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo ce livreaza impreuna o putere de 10 W.

     Partea de conectivitate sta la fel de bine ca celelalte capitole, modelul de fata fiind dotat cu doua porturi HDMI, un iesire USB 2.0, intrare SCART,  intrare PC , minijack casti si Slot CI+. Conectand la portul USB 2.0 un stic de memorie cu filme sau imagini, vei activa layerul intern care poate reda fara probleme fisiere audio/video de pe dispozitive externe de stocare.

Recomandare:

      E un dispozitiv Tv excelent daca dispui de un buget mai modest, o alegere care nu face rabat la performanta, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

       Il gasesti zilele acestea avand si o reducere destul de consistenta, pret la care il recomand tuturor ca fiind un best buy : Verifica pret actualizat

Televizor LED Toshiba, 80cm, 32E1633DG, HD, Clasa A+