Aspirator ZILAN ZLN-8341 pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul cu sac dim hartie ZILAN ZLN-8341. Are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material mat din plastic de buna calitate de culoare bleu.

      Motorul puternic de 1800 W iti ofera puterea de aspirare de care ai nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 300 W. ZILAN ZLN-8341 este un aspirator cu sac din hartie avand o capacitate de colectare murdarie de pana la 2 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa il inlocuim cu altul nou.

      Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off un buton cu functia de variator electronic de putere motor precum si cu un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat avand maner pentru transport pliabil, cu o greutate mica de 7 Kg si putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune mai mare de pana la 8 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic cromat face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul ZILAN ZLN-8341.

     Aparatul este dotat cu filtru Hepa (High Efficiency Particulate Air – eficienta ridicata pentru particule) si microfiltru de protectie pentru motor, ce va asigura o protectie de pana la 90,95% de retinere a particulelor praf ce ar putea fi emise inapoi in mediul ambiant al camerei, inclusiv polen și excremente de capușa, un detaliu esențial pentru cei ce sufera de astm sau alergii. Tot aerul absorbit de aspirator este impins prin filtrul HEPA, unde praful și particulele de murdarie sunt reținute de fibrele filtrului și pastrate acolo. Filtrul Hepa se poate curata sub jet puternic de apa si lasat apoi sa se usuce.
     Daca punga de colectare praf este plina, se va aprinde un semnal luminos de avertizare. Astfel, vom stii mereu cand este momentul sa curatam aparatul. Clasa emisiilor de praf ale modelului ZILAN ZLN-8341 se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa C. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 83 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Zilan are role reglabile din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, perie mica si telescop metalic.

Aspirator ZILAN ZLN-8341, Putere 1800 W, Variator de putere,e
     Cu peria din dotarea aspiratorului Zilan, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Zilan cu eficienta energetica F este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica crescuta a aspiratorul Zilan este special conceputa sa ofere o putere mare de aspirare la un consum redus de energie. Eficienta energetica oferita de Zilan este foarte buna, avand clasa F cu un consum anual de energie de 58 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 43,5 x 29 x 27 si o greutate de 7 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator ZILAN ZLN-8341, Putere 1800 W, Variator de putere,e