Aspirator cu sac Zanussi ZAN2410EL pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul cu sac din material textil normal cu 2 straturi Zanussi ZAN2410EL. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare rosu.

      Motorul puternic de 1400 W ne ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf a aparatului este de 180 W. Zanussi ZAN2410EL este un aspirator cu sac avand o capacitate de colectare murdarie de pana la 2 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golesti sacul de mizerie sau sa schimbi sacul cu altul nou.

      Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off, un buton cu functia de variator de putere motor si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Butoanele ce sunt actionate cu piciorul reduc nevoia de a ne apleca. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 82 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Zanussi ZAN2410EL are role din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 4,9 Kg, poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea acestuia redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 4,5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic cromat, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune de 7,5 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Zanussi ZAN2410EL. Aspiratorul are un sistem de parcare special, Smart Parking, pentru a susține peria sau tubul de absorbție dupa curațenie sau in pauze de lucru. Cele doua pozitii de parcare cu clame pentru furtun ne permite sa asezam aspiratorul atat vertical cat si orizontal, potrivindu-se perfect in debara.

      Aparatul utilizeaza un microfiltru lavabil cu 5 straturi de filtrare si burete lavabil de protectie pentru motor. Daca punga de colectare praf este plina, se va aprinde un semnal luminos de avertizare. Astfel, vom stii mereu cand este momentul sa curatam aparatul. Clasa emisiilor de praf ale modelului Zanussi ZAN2410EL se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa F. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa D in performanta curatarii covoarelor si clasa D in performanta curatarii suprafetelor dure. Aspiratorul este capabil sa curete bine atat suprafetele dure, cat si covoarele sau mochetele, prin intermediul unui set de accesorii, dupa cum urmeaza: perie BANO nozzle, 2 saci de praf, perie speciala si impreuna cu un tub telescopic. Cu peria din dotarea aspiratorului Zanussi, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Eticheta de eficenta energetica a aparatului este rezultatul consumului de energie la care se adauga performanta de curatare pe suprafete dure si covoare. Aspiratorul Zanussi cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica crescuta a aspiratorul Zanussi este special conceputa sa ofere o putere mare de aspirare la un consum redus de energie. Eficienta energetica oferita de Zanussi este foarte buna, avand clasa G cu un consum anual de energie de 58,8 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 37,5 x 23,2 x 29 si o greutate de 4,9 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator cu sac Zanussi ZAN2410EL, 2 l, Tub telescopic cromat, 1400 W, Hygiene Filter, Rosu