Aspirator fara sac Zelmer Ceres ZVC355SM pret si specificatii tehnice

      Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul fara sac Zelmer Ceres ZVC355SM. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare maro. Cu un aspirator fara sac, putem sa nu mai cautam tipul potrivit de saci în magazine sau online, evitand totodata sa cheltuim bani pe acestia. În fond, aspiratorul ar trebui sa curete numai podelele, nu si portofelul. Datorita tehnologiei sistemului  avansat mono-cyclonic (fara sac) de la Zelmer, cu nivel ridicat de separare a prafului din aerul aspirat, ce ofera usurinta in utilizare si o putere mare de aspirare, aerul si praful sunt aspirate cu o viteza mare in vasul de colectare printr-un curent ciclonic. Particulele de praf se depun iar aerul este evacuat prin sistemul de filtrare. 
     Motorul puternic de 700 W, ofera puterea de aspirare de care avem nevoie, pentru a curata si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 190 W. Pentru a nu avea nici un fir de praf in locuinta noastra sistemul usor de curatat: in doar 4 pasi, ne permite sa golim comod tot praful aspirat cand facem curat în casa fara sa ramana nici o urma de praf. Pur si simplu scoatem containerul si îl golim afara la tomberon. Zelmer este un aspirator fara sac avand o capacitate mare de colectare a prafului de pana la 2 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf.

     Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off, un potentiometru cu functia de variator putere motor de la 651 la 700 W/h si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate de 5,2 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 7 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 10 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Zelmer. In plus acest model este echipat tehnologic cu roti cu anvelope moi, pentru a proteja podeaua.
    Aparatul este dotat si cu sistem avansat de filtrare HEPA 10 ce capteaza si cele mai fine fire de praf înainte ca aerul sa fie evacuat. Un filtru de spuma este plasat in fata motorului. Si un alt filtru este pozitionat inainte de orificiul de evacuare a  aerului pentru a capta chiar si cele mai mici particule de praf eliberate in aer. Acest filtru de spuma este usor de accesat si curatat pentru performanta de lunga durata. Acest tip de filtru capteaza o cantitate mult mai mare de particule de praf, 90.98% din praful aspirat este filtrat, pe care un aspirator obisnuit le-ar recircula in mediul ambiant al casei. Curatarea prin spalare sub jet de apa se face usor, atat pentru filtre, cat si pentru recipientul de praf. Aceasta solutie ingenioasa contribuie la sanatatea intregii familii. Aspiratorul are un sistem de parcare special, Smart Parking, pentru a susține peria sau tubul de absorbție dupa curațenie sau in pauze de lucru. Aceasta pozitie de parcare pentru furtun ne permite sa asezam aspiratorul orizontal, potrivindu-se perfect in debara.

Aspirator fara sac Zelmer Ceres ZVC355SM zvc355sm     Clasa emisiilor de praf ale modelului Zelmer se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa E. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa E in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Aspiratorul Zelmer a fost realizat cu respect fata de linistea noastra. Constructia optimizata a carcasei aspiratorului, un motor cu nivel de zgomot redus si noua duza silentioasa Dust Pro asigura o aspirare cu mai putin zgomot, fara sa compromita parametri de functionare. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 81 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: Perie principala cu cap de aspirare multifuncţional, mini perie turbo pentru canapea/saltea, perie speciala, accesoriu pentru spatii inguste, perie tapiterie si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Zelmer, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Zelmer cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Zelmer  este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 23,4 kWh/an.  Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 27 x 43 x 31 si o greutate de 4,3 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator fara sac Zelmer Ceres ZVC355SM, 2 l, Tub telescopic metalic, 700 W, Perie Mini Turbo, Filtru EPA 10, Maro

Aspirator fara sac Zelmer Ceres ZVC355SM, 2 l, Tub telescopic metalic, 700 W, Perie Mini Turbo, Filtru EPA 10, Maro