Aspirator cu sac Philips Performer Compact FC8377/09 pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul cu sac textil Philips Performer Compact FC8377/09. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare alb. Motorul puternic de 750 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 275 W. Philips este un aspirator cu sac textil s-bag Classic avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 3 litri. Acest nou sac sintetic de praf de la Philips a fost conceput pentru a oferi o performanta mai indelungata a aspiratorului, adica un nivel ridicat al performantei si o filtrare maxima, pana in momentul in care sacul de praf este plin si gata de golire. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim sacul textil de colectare praf.

Aspirator cu sac Philips Performer Compact FC8377/09, 750 W, 3 l, Tub telescopic din metal, Alb  Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off si un buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 4,2 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 8 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic din aluminiu din 2 piese face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Philips. Cuplajele conice din dotarea aspiratorului ne permit sa conectam si sa deconectam cu usurinta diferite capete de aspirare si accesorii de la tubul telescopic in timpul curatarii locuintei. Capul de aspirare  Tri Active al acestui model aplică 3 acţiuni de curăţare dintr-o singură mişcare: 1) Deschide uşor covorul cu talpa avand un design special pentru a îndepărta praful în profunzime 2) Aspiră cu uşurinţă obiecte mari prin orificiul mare din faţă 3) Mătură bine praful şi mizeria de pe lângă mobilă şi pereţi cu cele două perii laterale.

Capul de aspirare TriActive aplică 3 acţiuni de curăţare dintr-o singură mişcare     Aparatul este dotat cu o tehnologie unica Airflow Max ce mentine puterea de aspirare ridicata pentru mai mult timp, utilizand capacitatea sacului de colectare praf la maxim. Tehnologia este conceputa pe baza optimizarii a trei elemente cheie: 1) Aspiratorul are un profil unic al nervurilor din interiorul compartimentului pentru praf pentru a maximiza fluxul de aer din jurul sacului de praf si pentru a permite utilizarea intregii suprafete a sacului. 2) Compartiment pentru praf de mare capacitate, conceput special, permite deplierea uniforma a sacului de praf. 3) Sacul de praf are structuri din fibra de inalta calitate, care nu se infunda si care absorb praful fara a infunda porii, evitand astfel o reducere a puterii de aspirare a aparatului. In plus aparatul este dotat cu un cap de aspirare pentru suprafeţe dure ce asigura curăţarea optima a tuturor suprafeţelor dure, în special a parchetului şi a gresiei. 1) Perii moi ai periei protejează podeaua împotriva zgarieturilor. 2) Dispunerea perilor moi asigura colectarea optima a prafului de pe toate suprafeţele dure. 3) Capul de aspirare este uşor şi este echipat cu roţi pentru a putea fi manevrat uşor pe toate podelele.

     In plus bara de protectie moale a aparatului protejeaza mobila si impiedica deteriorarea ei daca te lovesti accidental. De asemenea impiedica blocarea pe margini sau pereti, astfel incat sa te poti deplasa mai rapid cu aspiratorul cand facem curatenie in casa. Aspiratorul este conceput cu accesorii integrate, astfel încât nu este nevoie să ducem piese suplimentare cu noi atunci când facem curatenie. Accesoriul pentru spaţii înguste este stocat în rezervorul de praf, şi o perie moale anti-praf este integrată în mod comod în mânerul aparatului, întotdeauna gata de utilizare. Aparatul este dotat cu un accesoriul pentru curăţarea zonelor greu accesibile care ne ajută să cureţam zonele greu accesibile, cum ar fi partea de sus a mobilierului sau rafturile înalte. Unghiul periei este reglabil, astfel încât să avem un instrumentul care sa se potriveasca exact nevoilor noastre. Cuplajele acestui model Active Lock permit sa conectam si sa deconectam cu usurinta diferite capete de aspirare si accesorii de la tubul telescopic in timpul curatarii.

      Filtrul Super Clean Air captează şi cele mai fine particule de praf înainte ca aerul să fie evacuat din aspirator, pentru un cămin fără praf, cu aer curat şi sănătos. Daca punga de colectare praf este plina, se va aprinde un semnal luminos de avertizare. Astfel, vom stii mereu cand este momentul sa curatam aparatul. Clasa emisiilor de praf ale modelului Philips se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa C. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa D in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 81 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Philips are role reglabile din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: Perie speciala de aspirare pentru podele dure, perie mica, accesoriu pentru spatii inguste si telescop metalic. Aspiratorul Philips cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Philips este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 27,5 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 40 x 28,2 x 25,1 si o greutate de 4,2 Kg. In plus acest produs este furnizat cu 5 saci de praf suplimentari Philips (s-bag) şi 1 pachet de granule de parfum (s-fresh). Astfel, nu va trebui să cumperam nici un sac de colectare praf timp de 1 an după achiziţionarea aspiratorului.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus