Aspirator cu sac Philips PowerLife FC8324/09 pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul cu sac textil Philips PowerLife FC8324/09. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare albastru. Motorul puternic de 750 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 220 W. Philips este un aspirator cu sac textil s-bag Classic avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 3 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim sacul textil de colectare praf.

      Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off si un buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 4,2 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 8 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic din aluminiu din 2 piese face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Philips. In plus aparatul este dotat si cu un cap de aspirare pentru suprafeţe dure ce asigura curăţarea optima a tuturor suprafeţelor dure, în special a parchetului şi a gresiei. 1) Perii moi ai periei protejează podeaua împotriva zgarieturilor. 2) Dispunerea perilor moi asigura colectarea optima a prafului de pe toate suprafeţele dure. 3) Capul de aspirare este uşor şi este echipat cu roţi pentru a putea fi manevrat uşor pe toate podelele.

Cap de aspirare pentru curăţarea optimă a tuturor suprafeţelor dure     Aparatul utilizeaza un filtru conventional cu 5 straturi de filtrare si microfiltru de protectie pentru motor, ce capteaza si cele mai fine fire de praf înainte ca aerul sa fie evacuat, pentru un mediu fara praf şi un aer curat şi sănătos. Daca punga de colectare praf este plina, se va aprinde un semnal luminos de avertizare. Astfel, vom stii mereu cand este momentul sa curatam aparatul. Clasa emisiilor de praf ale modelului Philips se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa E. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 84 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Philips are role reglabile din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: duză de aspirare pentru podele dure, duza mica, accesoriu pentru spatii inguste si telescop metalic. Cu duza din dotarea aspiratorului Philips, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Philips cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Philips este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 26,3 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 40,6 x 22 x 28,2 si o greutate de 4,2 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator cu sac Philips PowerLife FC8324/09, 3 l, Tub telescopic metalic, 750 W, Albastru

Aspirator cu sac Philips PowerLife FC8324/09, 3 l, Tub telescopic metalic, 750 W, Albastru