Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC8645/91 pret si specificatii tehnice

      Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul fara sac Philips PowerPro Active FC8645/91. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare negru. Cu un aspirator fara sac, putem sa nu mai cautam tipul potrivit de saci în magazine sau online, evitand totodata sa cheltuim bani pe acestia. În fond, aspiratorul ar trebui sa curete numai podelele, nu si portofelul. Dupa ce am aspirat întreaga casa, este suficient sa scoatem recipientul de colectare praf, sa deschidem capacul prin rasucire si sa aruncam continutul. Mai mult recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf. Datorita formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat intr-o singura parte a recipientului si aluneca uniform in cosul de gunoi.

Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC8645/91, 1.7 l, Tub telescopic metalic, 750W, EPA 10, Negru    Datorita tehnologiei sistemului Power Cyclone 3 de la Philips, furnizeaza cele mai bune rezultate de curatare intr-o singura miscare prin 3 etape deosebit de eficiente: Aerul intra rapid in Power Cyclone datorita orificiului de admisie aer cu traseu drept si fara asperitati. In continuare un traseu de aer cu forma curbata directioneaza cu viteza aerul in sus in compartimentul ciclonic. In partea de sus a filtrului ciclonic, lamelele de evacuare separa praful din aer. Motorul puternic de 750 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 330 W. Philips este un aspirator fara sac avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 1,7 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf.

      Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off un buton pentru reglajul electronic al puteri motorului de la 701 – 800 W si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 6 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 6 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 9 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Philips. Peria speciala cu cap de aspirare 3-in-1 Tri Active+ din dotarea modelului Philips aplica 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare: 1) Curata eficient covorul datorita placutelor duzei de aspirare special concepute pentru a indeparta praful in profunzime; 2) Aspira cu usurinta obiecte mari datorita orificiului mare din fata; 3) Aduna praful si mizeria de pe langa mobila si pereti cu ajutorul celor 2 perii laterale.

Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC8645/91, 1.7 l, Tub telescopic metalic, 750W, EPA 10, Negru    Aparatul este dotat si cu filtrul HEPA 10 şi Air Seal ce capteaza si cele mai fine fire de praf înainte ca aerul sa fie evacuat, pentru un mediu fara praf şi un aer curat şi sănătos. Clasa emisiilor de praf ale modelului Philips se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa C. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa D in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 78 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Philips are role reglabile din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: perie mica, accesoriu pentru spatii inguste, perie speciala si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Philips, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Philips cu eficienta energetica B este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Philips este foarte buna, avand clasa B cu un consum anual de energie de 33,6 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 47,3 x 30,1 x 30,4 si o greutate de 6 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC8645/91, 1.7 l, Tub telescopic metalic, 750W, EPA 10, Negru