Combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B pret si specificatii tehnice

    Combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B cu comenzi clasice se remarca inca de la prima vedere printr-un finisaj elegant dat de materialele de calitate din care aceasta este confectionata unde culoarea argintie care predomina sugereaza clasa premium din care aceasta face parte. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de racire Full No Frost automata atat a frigiderului cat si a congelatorului.

   Combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B cu dezgheţare automată No Frost, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilatie cu aer uscat are un volum net generos pe frigider de 235 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc.

Combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B, 340 l, Clasa A++, No Frost, H189, Silver

      Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Mai nou rafturile frigider culiseaza cu pana la 7 cm pentru a oferi o mai buna vizibilitate si acces usor la produsele din spate.

 

      Acest sistem de culisare permite o mai buna organizare a alimentelor asa incat putem vedea totul dintr-o privire. Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal integrat este echipata cu 4 suporturi ajustabile Zona Multi Task ce permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, in functie de tipurile de alimente depozitate si de dimensiunile lor. Tu decizi cum sa iti organizezi frigiderul. In partea inferioara a combinei Indesit se afla compartimentul mare etans de tip Flexy User Box cu 2 zone de depozitare si anume: Nivelul superior este perfect pentru conservarea fructelor și legumelor, la o temperatură de aproximativ 5° C. Iar nivelul inferior cu temperatura de aproximativ 0° C pentru produse perisabile precum carnea cruda sau lactate si care asigura decongelarea alimentelor in conditii optime. In acest sertar se pot pastra si decongela alimentele fragile in siguranta. Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Indesit are la interiorul frigiderului un termostat reglabil, util si usor de actionat.  

    Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni Fast Freeze XL Zone ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Puterea de congelare a aparatului este de 10 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Indesit are si o functie inteligenta Black Out Sensor care ne informeaza de termenul de perisabilitate al alimentelor. Aceste informatii te alerteaza sa arunci sau sa recongelezi anumite alimente. Dispozitivul ne indica daca alimentele trebuie sa fie consumate in 7 zile sau trebuie aruncate, in functie de temperatura la care au ajuns. Aparatul are in dotare si sistemul de avertizare sonora Eco Buzz, in cazul neinchiderii sau inchiderii incorecte a usii. 

    Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST-T de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

   Indesit avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 20 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Aparatul este dotat cu un compresor silentios care genereaza un zgomot de 38 dB.  

    Din punct de vedere energetic Indesit se remarca prin consumul energetic mic de 273 kWh/an facand parte din clasa de consum A++. Volumul total a acestei combine frigorifice este de 340 de litri din care 235 de litri ii revin frigiderului iar restul de 105 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 189 x 60 x 70 si o greutate de 76 Kg. 

Recomandare:

   Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

   Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

  De asemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B, 340 l, Clasa A++, No Frost, H189, Silver