Frigider 2 usi Liebherr CU 3515 pret si specificatii tehnice

      Frigiderul cu 2 usi Liebherr CU 3515 este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare de mari dimensiuni dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Designul acestui frigider este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb si materialul din care este construit, ce ii confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Panoul de comanda digital situat sus in interiorul aparatului este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic si afisaj digital al temperaturi, avand butoane cu actionare touch – control ce controleaza toate functiile aparatului. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului care impiedica formarea ghetii in interiorul frigiderului pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Liebherr CU 3515 cu dezgheţare automată frigider este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării.

      Liebherr CU 3515 este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire clasica are un volum net generos pe frigider de 222 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc.
     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a combinei Liebherr CU 3515 se afla compartimentul mare etans de tip Big Box de depozitare al legumelor si fructelor cu doua compartimente ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. 
      Usa frigiderului reversibila cu deschidere spre dreapta cu maner vertical integrat este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua, al doilea si al treilea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie borcane si pachetele. Al patrulea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu sau alte recipiente cu inaltime peste medie. Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Liebherr CU 3515 are la interiorul aparatului 2 termostate electronice independente pentru frigider si congelator. 

     Capacitatea maxima net de 310 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 222 litri si congelator cu un spatiu total de 88 litri. Corpul de congelare cu usa reversibila cu deschidere spre dreapta si maner vertical integrat este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente din fiecare sertar se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere cu clema de etansare. Puterea de congelare a aparatului este de 7 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest frigider este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Liebherr CU 3515 detine tehnologia de congelare Smart Frost ce functioneaza precum sistemul de racire al unei lazi frigorifice. Traseul vaporizatorului este integrat sub invelisul interior al congelatorului si transfera temperatura scazuta direct catre peretii interiori ai aparatului.

     Aparatul detine in plus si tehnologia Frost Control care indica printr-un afisaj cea mai ridicata temperatura care a fost atinsa in compartimentul congelatorului, in cazul unei pene de curent. Aceasta functie ajuta astfel la evaluarea calitatii si durata de depozitare a produselor congelate care au fost afectate de pana de curent. Liebherr CU 3515 avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 30 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator.
     Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C până la +38°C. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

     O alta caracteristica de nadejde il reprezinta sistem de avertizare atunci cand usa este deschisa sonora si vizuala, detine si sistemul Multiflow si sistem de avertizare vizual temperatura ridicata. 
Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Liebherr CU 3515 este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum nominal de 610 W/24h. Consumul anual de energie este de 216 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a unui aparat de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 181,7 x 60 x 62,5 si o greutate de 70,3 Kg.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 6 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Frigider 2 usi Liebherr CU 3515, Comfort SmartFrost, Clasa A++, capacitate 310 l, Alb