Aparat de aer conditionat Everest EAI-A09A1D pret si specificatii tehnice

      În  perioada de vara, prezenţa unui aparat de aer condiţionat devine esenţială pentru păstrarea unei temperaturi acceptabile în locuinţă, mai ales că ventilatoarele sau aerotermele nu sunt potrivite pentru temperaturi mari. Ventilatoarele au mai degrabă rolul de a mişca aerul cald prin cameră şi, respectiv, de a reduce umezeala fără să răcească aerul In cazul acesta ar fi recomandat sa iti achizitionezi un aparat de aer conditionat cum este si Everest EAI-A09A1D Inverter, un sistem de climatizare performant.

      Everest EAI-A09A1D Inverter se recomanda ca un sistem de climatizare modern, si econom de culoare alba atat unitatea interioara cat si cea exterioara. Acesta dispune de functii si tehnologii avansate, o capacitate de racire/incalzire de 9000 BTU, perfect atat pentru acasa cat si intr-un spatiu de birouri de 22-25 mp. Display-ul sau discret, de tip LCD, ofera toate informatiile de care ai nevoie, cu privire la temperatura din camera dar si modul de functionare activ. Poti modifica usor acesti parametrii de la distanta folosind telecomada din dotare.

     Aparatul de aer conditionat tip inverter Everest EAI-A09A1D este dotat cu un compresor rotativ Toshiba cu o eficienta a motorului mare in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, iar efectele de sub-racire ale condensatorului de mari dimensiuni imbunatatesc eficienta.

      Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, acesta fiind incadrat in clasa A+, avand un consum energetic anual de 311 kWh/an la racire si clasa cu un consum energetic anual de 920 kWh/an la incalzire. In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 5,9 la racire si de 3,8 coeficient de randament SCOP la incalzire.

      Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Everest, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor  adică la un KW consumat din reţea,aparatul introduce în încăpere „frig” de 5,9 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 3,8 KW. 

     Aparatul dispune deasemenea si de tehnologia Inverter, fapt ceea ce il plaseaza in categoria produselor cu un consum redus de energie si o eficienta foarte buna. Cu ajutorul Tehnologiei Inverter se poate controla viteza compresorului pentru a ajusta racirea sau incalzirea. Cand temperatura interioara ajunge la nivelul setat, compresorul continua sa functioneze, dar la viteza redusa pentru mentinea temperaturii setate. Astfel se economiseste energie, in comparatie cu modelele conventionale, iar temperatura setata poate fi atinsa mult mai repede. Acest model este silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte, avand un zgomot secvential de (28, 32, 37 43). Instalatia de filtrare aer include filtru lavabil pentru praf si polen dar si pentru bacterii sau agentii alergeni. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

      Functia de incalzire  Încălzirea se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte la un debit maxim de 630 m³/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia dezumidificare In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede la interior, aceasta functie va asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim aflat între 40% şi 60%, fara a activa functia de racire. Dezumidificarea aerului creşte senzaţia de confort. De asemenea, prin asigurarea unui nivel optim de umiditate este limitată dezvoltarea microorganismelor şi a mucegaiului, colectand 0,9 l/h condens.

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Everest, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

      Auto Curatare este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat.

      Unitatea interioara cantareste 10,5 kilograme avand dimensiunile de (880 x 280 x 208) mm, iar cea exterioara are o greutate de 33 kilograme cu dimensiunile de (760 x 540 x 260) mm.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret.

Aparat de aer conditionat Everest EAI-A09A1D, 9000 BTU, Clasa A+