Aparat de aer conditionat, Alizee Plus AHW12IG3 pret si specificatii tehnice

   Un aparat de aer conditionat bun de a fi folosit pe tot parcursul anului este si noul Alizee Plus AHW12IG3 Inverter cu gama de operare +48°C-15°C, un sistem de climatizare performant disponibil la un pret accesibil un produs al brand-ului Gree. Alizee Plus AHW12IG3 Inverter se recomanda ca un sistem de climatizare modern, si econom de culoare alba atat unitatea interioara cat si cea exterioara. Acesta dispune de functii si tehnologii avansate, o capacitate de racire de la 2500 la 12000 BTU si de incalzire de la 2500 la 13000 BTU, perfect atat pentru acasa cat si intr-un spatiu de birouri de 30 – 35 mpDisplay-ul sau discret, de tip LCD, ofera toate informatiile de care ai nevoie, cu privire la temperatura din camera dar si modul de functionare activ. Poti modifica usor acesti parametrii de la distanta folosind telecomada din dotare.

      Compresorul model Gree/Daikin cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul este capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice. Alizee Plus AHW12IG3 are un debit maxim de aer racit de 550 de metrii cubi pe ora, fiind suficient de puternic sa raceasta o incapere de pana la 30 de metri patrati in doar cateva minute. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, acesta fiind incadrat in clasa A++, avand un consum anual de 184 kWh/an la racire si clasa A+ cu un consum anual de 851 kWh/an la incalzire.

     In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Alizee Plus AHW12IG3, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP. Mai pe intelesul tuturor  adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW. 

     Acesta dispune deasemenea si de tehnologia Inverter, fapt ceea ce il plaseaza in categoria produselor cu un consum redus de energie si o eficienta foarte buna. Alizee are in dotare un compresor functionand gradual, mai eficient cu pana la 30-40% fata de clasicele compresoare, On/Off. Acest model dotat cu tehnologia Inverter este unul silentios pe care il vei putea folosi fara probleme chiar si pe timp de noapte avand un zgomot secvential de (28, 34, 39) dB. Alizee permite reducerea suplimentara a consumului energiei electrice prin folosirea tehnologiei senzorului ochi inteligent, care ajuta la economisirea energiei prin detectarea prezentei umane in camera si activarea automata a modului economic. Confortul superior oferit de acest model este creat prin intermediul tehnologiei ce permite ajustarea automata a fluxului de aer din camera inclusiv la nivel lateral, impiedicand directionarea acestuia catre persoanele prezente. Instalatia de filtrare aer include 2 filtre: un filtru electrostatic lavabil pentru praf si polen dar si pentru bacterii sau agentii alergeni. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

     Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia de incalzire  Încălzirea se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C

     Funcţia de ventilaţie 3D (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte si in 3 directii, spre podea la 90º, în toată încăperea cu un flux de rază lungă si in plan orizontal stg. dr. cu un debit maxim de 550 mc/h.

     Functia turbo echipamentul functioneaza la viteza maxima in modul turbo pentru a atinge rapid temperatura setata.

     Functia de dezumificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic, colectand 1,2 l/h condens.

    Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Alizee, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

      Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

     Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.

      Unitatea interioara cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de 1251 x 330 x 788) mm, iar cea exterioara are o greutate de 34 kilograme cu dimensiunile de (950 x 1250 x 412) mm.

 Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret. 

Aparat de aer conditionat, Alizee Plus AHW12IG3, INVERTER, 12000 BTU, Clasa A +, fara kit instalare inclus, dezumidificare, autodiagnoza, buton Turbo, 1 W Standby, Alb